Source Promo
Image default
Woning en Tuin

Je eigen houten veranda bouwen met een bouwpakket

Als je graag een houten veranda in de tuin wilt maken, is een compleet bouwpakket van Doe Het Zelf Veranda ideaal voor jou! Als je daar een bouwpakket bestelt, zit er alles in om zelf een houten veranda of overkapping van douglas te maken. De onderdelen in het pakket zijn op maat gemaakt, zodat je meteen aan de slag kunt. Ook wordt er een montagehandleiding met duidelijke instructies meegeleverd. Zo wordt het bouwen van een overkapping ineens heel eenvoudig!

Bouwpakketten met materialen van hoge kwaliteit

Bij Doe Het Zelf Veranda gebruiken ze materialen die duurzaam zijn en daardoor jarenlang meegaan, zoals douglas en polycarbonaat. Je kiest zelf of je een helder opaal dak van polycarbonaat wilt. Zo bepaal je zelf hoeveel licht er in de overkapping schijnt en hoe warmtewerend het dak is. Douglas is de ideale houtsoort voor een houten veranda of overkapping en dit hoogwaardige hout zit in al hun bouwpakketten. Deze houtsoort is gemakkelijk te bewerken en tegelijkertijd ook nog eens stevig. Daarnaast kun je ook nog eens luxe accessoires toevoegen aan het bouwpakket, zoals zonnepanelen om je veranda nog duurzamer te maken. Ook is het mogelijk om voor ledverlichting te kiezen, zodat je ook laat in de avond buiten kunt zitten. Je kunt dus helemaal zelf je droomveranda of overkapping creëren!

Bestel jouw veranda of overkapping online

Bij Doe Het Zelf Veranda hebben ze alles in huis om van jouw project een succes te maken. Wil je de overkappingen eerst in het echt bekijken? Ze hebben een showroom waar je op afspraak welkom bent om hun ruime aanbod te bekijken. Zo weet je zeker dat je een bouwpakket voor een houten veranda of overkapping van douglas koopt waar je helemaal tevreden mee bent. Plaats snel en eenvoudig een bestelling op hun website en geniet binnenkort van een prachtige overkapping op maat!