Source Promo
Image default
Sport

Succesvoller worden als personal trainer? Specialiseer je!

Je bent al personal trainer, maar hebt het gevoel dat er meer uit te halen valt. Dat gevoel is voor velen herkenbaar. Een goede oplossing hiervoor kan het uitbreiden van je kennis en het specialiseren in bepaalde onderdelen van het personal training vak zijn. Er zijn natuurlijk tal van onderdelen als het gaat om personal training, maar in welke onderdelen kun je je nou het best specialiseren om succesvoller te worden als personal trainer? De beste/populairste opties zullen in dit artikel aan bod komen.

Bootcamp cursus

Na afronding van deze bootcamp cursus ben je in staat een leuke, veilige en uitdagende bootcamp les te verzorgen op verschillende niveaus. Buiten het geven van zo’n goede bootcamp les wordt er uitleg gegeven hoe je met deze kennis een financieel interessante business kunt opstarten. Via Sport&People kun je de ‘bootcamp pro’ cursus volgen, deze cursus duurt 3 dagen. Na afloop van de cursus krijg je bij 100% aanwezigheid het bootcamp pro diploma en bij je in staat met minimale middelen een geweldige en uitdagende les te organiseren. Ook weet je hoe je; een bootcamp les het best kunt opbouwen, ten alle tijden kunt zorgen voor veiligheid, de beginnende sporter maar ook de gevorderde sporter uitdaging kunt bieden, welke stijl van lesgeven je kunt toepassen op verschillende soorten groepen, afwisselende lessen kunt geven en nog veel meer praktische kennis kunt toepassen. De bootcamp cursus zal zich vooral focussen op lessen die bestaan uit: kracht, lenigheid, uithoudingsvermogen, coördinatie, snelheid en mobiliteit.

Bootcamp

Online yoga opleiding

Via Sport&People kun je een online yoga opleiding volgen, om hierna erkend yoga docent te kunnen worden. De online yoga opleiding neemt ongeveer 200 uur in beslag, maar is het meer dan waard. De opleiding staat bekend als RYT-200. De 200 staat voor het aantal trainingsuren die de cursus in beslag neemt. De RYT staat voor Registered Yoga Teacher, deze afkorting komt vanuit het Amerikaanse instituut Yoga Alliance. Het instituut houdt zich bezig met het bevorderen van de kwaliteit van yogaopleidingen en -lessen. De opleiding biedt een breed scala aan te leren vaardigheden. Zo leer je: meditatie, yoga filosofieen geschiedenis, anatomie en fysiologie, pranayama, assisteren, coaching, muziek, inversies, volgorde aanbrengen, mantra’s, mudra’s, dharma, kriya’s, yoga nidra, herstellende yoga en geluidsgenezing. Er valt zoveel te leren en deze cursus zal alle benodigde kennis bijbrengen. Voor meer uitleg en informatie kunt u terecht sport-people.nl. Na afloop van de opleiding neem je het RYT-200 diploma in ontvangst en kun je je officieel registreren als registered yoga teacher. De opleiding is dus niet alleen in Nederland, maar ook internationaal erkend.

Yoga