Source Promo
Image default
Woning en Tuin

Geniet extra van uw tuin dankzij een Carpinus betulus

Wilt u nieuwe bomen en planten in uw tuin planten? De Carpinus betulus is dan een goede keuze, want deze plant biedt zowel beschutting als privacy. Daardoor is deze plant één van de meest populaire tuinplanten van Nederland. Dat komt ook doordat deze plant ook in de winter zijn groene blaadjes behoudt. Daardoor is deze plant ideaal als u vaak last heeft van mensen die uw tuin in kijken. Extra beschutting en privacy zijn echter niet de enige voordelen van deze plant. Ontdek meer voordelen door snel verder te lezen.

Kies voor deze sterke tuinplant

De beukhaag, oftewel Carpinus betulus, is niet alleen vanwege beschutting en privacy een populaire plant, maar hij is ook nog eens ontzettend sterk. De Carpinus betulus is namelijk niet zo vatbaar voor ziektes dan andere planten. Hierdoor is de Carpinus betulus een blijvertje in uw tuin. Zeker als u deze plant aanschaft bij Roelands Boomkwekerijen B.V. Ze zijn al jarenlang gespecialiseerd in de verkoop van allerlei bomen en planten. Zo zet u kwalitatief hoogwaardige planten in uw tuin. Dat zijn allemaal redenen om de planten bij Roelands Boomkwekerijen B.V. te kopen. Ontdek deze voordelen ook, en bekijk de webshop van deze kwekerij, waarin u de mooiste bomen en planten vindt. Ze zijn hier ook eenvoudig te bestellen, dan heeft u ze snel in huis.

Het hele jaar door de keuze uit de mooiste planten

Roelands Boomkwekerijen B.V. verkoopt in alle seizoenen de mooiste bomen en planten. Dit heeft als voordeel dat u in alle seizoenen alle planten en bomen kunt kopen. U bent niet afhankelijk van het seizoen. Dus wilt u een mooie plant of boom kopen, zoals een haagbeuk? Doe dit dan bij dé specialist in tuinplanten. Ontdek het ruime assortiment en de ruime ervaring. U heeft uw bomen en planten over het algemeen ook snel in huis.

https://www.roelandskwekerij.com/