Source Promo
Image default
Woning en Tuin

Laat glasgordijnen op maat maken

Wil jij genoeg privacy, maar alsnog genoeg licht door laten in je woning? Dan kan je glasgordijnen op maat laten maken en op deze manier licht door laten in je woning. Glasgordijnen zorgen ervoor dat je genoeg privacy hebt en alsnog licht door de gordijnen kan laten komen. Dit komt doordat glasgordijnen een speciale dunne stof hebben waardoor makkelijk licht doorheen kan komen. Daarnaast kunnen mensen vanuit buiten moeilijk door de ramen krijgen en bieden de glasgordijnen genoeg privacy aan. Deze kan je natuurlijk in alle kleuren bestellen en zo kan je hem laten aanpassen op je inrichting. Het is wel verstandig om deze glasgordijnen op maat te laten maken zodat je zeker weet dat ze passen op je raam. Hiervoor moet je natuurlijk wel alles opmeten en moet je de exacte afmetingen doorsturen naar het bedrijf die ze maakt. Glasgordijnen zorgen er ook voor dat het zonlicht gefilterd wordt en niet zo scherp in de kamer schijnt. Dit geeft een betere sfeer af en dit kan zeker beter voor jou zijn.

 

De houten lamellen van een jaloezie

Je hebt natuurlijk allerlei soorten raambekleding, zo denken mensen al snel aan gordijnen. Echter heb je nog veel meer soorten en kan je ook kijken naar jaloezieën. Dit is een raamdecoratie met lamellen die je eenvoudig kan kantelen waardoor je meer privacy hebt en je lichtinval kan controleren. Deze jaloezieën kan je in verschillende materialen bestellen en vaak kiezen mensen toch echt voor de houten versie. Deze houten jaloezieën bevatten dan houten lamellen en kunnen zorgen voor een natuurlijke look. Daarnaast zijn deze houten lamellen van een hogere kwaliteit en kunnen ze een stuk meer verdragen. De lamellen van deze jaloezie zijn 50 mm breed en zorgen voor veel oppervlak. Op deze manier krijg je dus genoeg privacy en kan je op de juiste manier je lichtinval beperken. Met een koordje kan je ook altijd zelf bepalen wanneer jij ze dicht doet of juist openmaakt. Bij jaloezieën is het uiterst belangrijk dat jij ze op maat kan laten maken. Zo zorg je ervoor dat hij precies in het raam past, als de afmetingen incorrect zijn is er een grote kans dat hij niet past.

 

Andere voordelen raambekleding

Naast dat jij je privacy kan bepalen en de lichtinval zitten er nog veel meer voordelen aan het gebruik van raambekleding. Zo kan je met raambekleding er ook voor zorgen dat het warmer wordt in je woning. Dit kan handig zijn in de wintermaanden wanneer het heel koud is, overgordijnen kunnen hiervoor zorgen. Door de dikke stof in de overgordijnen zorgt dit voor een goede isolatie en kan je warmte beter vasthouden. Daarnaast zorgt raambekleding ook voor een goede sfeer en kan je dit doen met de verschillende kleuren die worden aangeboden.