Source Promo
Image default
Vakantie

Heerlijk op vakantie in de omgeving van Noordwijk

Een heerlijk zonnige vakantie aan het strand, die kunt u beleven bij het vakantiepark bij Noordwijk van Sollasi. Ons heerlijke en ruim opgezette vakantiepark in de omgeving van Noordwijk staat garant voor een fijne vakantie. Het park is gelegen in Noordwijkerhout, net nabij Noordwijk.

Het ruime vakantiepark wordt omsingeld door natuur. Het Oosterduinse meer ligt direct naast het vakantiepark, u kunt hier letterlijk met uw handdoekje onder uw arm heen lopen. Bij dit grote meer kunt u zonnebaden, wandelen met of zonder hond, een hapje en een drankje nuttigen en spelen met de kinderen op de grote grasvelden.

Op slechts 2 kilometer afstand van het park treft u het strand Langevelderslag aan. Bij de strandopgang van dit brede en rustige strand liggen sfeervolle eetgelegenheden zoals een snackbar, lunchroom, ijssalon en restaurant Nederzandt. Naast het restaurant ligt een geweldig leuke speeltuin waar kinderen zich met zand, water en speeltoestellen een hele tijd kunnen vermaken. U kunt vanuit uw vakantiehuisje wandelend, fietsend of per auto naar het strand. Een zeer ruime parkeerplaats en een fietsenstalling zijn aanwezig naast het strand.

Heeft u geen eigen fietsen meegenomen maar zou u graag de prachtige omgeving op de fiets willen verkennen? Dat kan! Bij de receptie van het vakantiepark kunt u fietsen huren. Uw eigen fietsen of de gehuurde fietsen kunt u in het schuurtje naast uw vakantiehuisje stallen.

De omgeving te voet verkennen is ook zeker een aanrader. Wandel door de mooie bossen, het duin en over het strand. Heeft u een hond? Neem deze dan gezellig mee op uw vakantie! Honden zijn welkom in de vakantiehuisjes op het park en in de omgeving zijn veel losloopgebieden voor honden te vinden.

Zelfs uw paard kunt u meenemen op uw vakantie bij Noordwijk. Vlakbij het vakantiepark ligt onze eigen manege met paardenhotel. Geniet samen met uw paard van de mooiste buitenritten door duin en bos. U mag zelfs het hele jaar met uw paard het strand op, de strandafritten waar u met uw paard vanaf mag liggen vlakbij de manege.  

Vakantiepark en campings

Of u nu op zoek bent naar campings in Noordwijk aan Zee of naar vakantieparken, bij Sollasi zit u helemaal goed. Zowel ons vakantiepark als onze twee campings liggen in de nabije omgeving van Noordwijk aan Zee.

Bekijk onze accommodaties, boek uw vakantie en u kunt zich gaan verheugen op een fantastische vakantie!

https://www.sollasi.nl/