Source Promo
Image default
Vakantie

Overnachten in een wijnvat

Je kent natuurlijk de uitdrukking dat iemand “te diep in het glaasje heeft gekeken”. En misschien herinner je je ook nog wel de strips van Asterix en Obelix, waarbij Obelix geen toverdrank mocht omdat hij als kind in de ketel was gevallen.

Maar wist je dat dat laatste voor de liefhebber van wijnen werkelijkheid kan worden? Nee, daarvoor hoef je dus niet te diep in het (wijn-)glaasje gekeken te hebben, het is echt waar: je kunt overnachten in een echt wijnvat.

Geen angst, je hoeft niet bang te zijn dat je opgevouwen in een houten vat van ongeveer een meter hoog moet zitten, want de wijnvaten die voor overnachtingen bedoeld zijn, zijn ruim genoeg om met zijn tweetjes heel romantisch samen te zijn. Maar ook voor gezinnen met één of twee kinderen zijn er wijnvat-overnachtingen mogelijk.. Je hebt zelfs nog plek om binnen te ontbijten (al doe je dat natuurlijk veel liever lekker buiten.

Overnachten in een wijnvat is vooral mogelijk in wijnregio’s in Duitsland en Oostenrijk, maar je kunt het ook een keer proberen in Zeeland. Je hoeft niet bang te zijn dat je ergens in een wijnkelder terecht komt, want de wijnvaten die voor overnachtingen bedoeld zijn, staan altijd op de betere glampings, waardoor je alle faciliteiten die je kunt wensen binnen handbereik hebt.

We zouden het je zeker aanraden om het eens een keer te proberen, want overnachten in een wijnvat is iets heel anders dan je gebruikelijke vakantie. Geniet van een wijntje  (en wifi) en kom heerlijk tot rust.

Kijk direct op Glampings.nl en boek eens een vakantie zoals je die nog nooit hebt beleefd!

https://glampings.nl/