Source Promo
Image default
Vakantie

Boek vandaag nog een geweldige groepsaccommodatie in Gelderland

Groepsaccommodatie De Aalbertshoeve ligt in de provincie Gelderland en heeft meerdere grote accommodaties met slaapzalen en slaapkamers. Organiseer daarom uw schoolkamp bij deze groepsaccommodatie in Gelderland. In de groene omgeving van Ermelo heeft u alles binnen handbereik. De recreatiemogelijkheden zijn dan ook eindeloos. Zo kunt u een griezelige spooktocht uitzetten in de Veluwse bossen of u kunt met uw klas een dagje naar het strand. 

Perfecte locatie voor een schoolkamp

U heeft de keuze uit drie verschillende accommodaties. Groepsaccommodatie De Deel is voor maximaal 86 personen, groepsaccommodatie Kamphuus is voor maximaal 52 personen en groepsaccommodatie ‘t Schot is voor 44 personen. Het is mogelijk deze drie verblijven te combineren zodat er plek is voor maximaal 186 personen. 

Drie verschillende accommodaties

De Aalbertshoeve heeft drie verschillende accommodaties beschikbaar en ze zijn alledrie geschikt voor grote groepen. Het maakt dus niet uit hoe groot uw familie precies is, want er is voor iedereen genoeg plek. Elk verblijf is uiteraard voorzien van voldoende bedden, tafels, stoelen en sanitaire voorzieningen. In de accommodatie zelf vindt u een tafeltennistafel, tafelvoetbalspel en een sjoelbak. Wilt u als familie gezellig samen een film kijken in de avond, dan is er ook een tv met een dvd-speler beschikbaar. Buiten vindt u een heerlijk terras en een sportveld met een volleybalnet en voetbaldoelen. Ook uw jongere familieleden zullen zich vermaken met een trampoline, wip en schommel.

Reserveer een verblijf bij de perfecte uitvalsbasis midden in de natuur

Groepsaccommodatie de Aalbertshoeve ligt midden in de prachtige natuur van Gelderland. De Veluwse bossen liggen slechts op een steenworp afstand van het gebouw, wat betekent dat u dicht bij alle activiteiten bent. Zo kunt u wandelen naar het nabijgelegen strand, een prachtige fietstocht maken of gaan wandelen door de adembenemende natuur. Daarnaast zijn er ook meer dan genoeg leuke en spannende activiteiten in de omgeving te doen, zoals boerengolf of zeskamp. Ook op de accommodatie zelf hoeft u zich zeker geen zorgen te maken dat u zich zult gaan vervelen.