Source Promo
Image default
Vakantie

Ga als single op vakantie dankzij de vele groepsreizen van deze ervaren specialist

Wil je als single graag op vakantie, maar vind je het niets om in je eentje te gaan? Dan zijn de single groepsreizen van One2gethertravel de ideale uitkomt. Deze reisorganisatie organiseert speciale groepsreizen voor diverse doelgroepen. Zo hebben ze reizen voor singles, maar kun je bij hen ook terecht voor een onvergetelijke vakantie als alleenstaande ouder met een of meerdere kinderen. Zij zorgen voor ervaren reisleiders die alles uit handen nemen en zorgen voor een leuk, actief programma met diverse activiteiten en uitstapjes. Op deze manier kun jij lekker op vakantie en genieten van de bestemming waar je graag heen wilt.

Je reist altijd met mensen uit dezelfde levensfase en leeftijdscategorie

Of je nu als alleenstaande ouder op vakantie wilt of als single mee wilt op een van de groepsreizen van One2gethertravel, je reist altijd met een leuke groep. Deze groep bestaat uit mensen die zich in dezelfde levensfase bevinden, zoals singles of alleenstaande ouders en iedereen zit in dezelfde leeftijdscategorie. Hierdoor is er vaak een klik en is het eerste contact snel gelegd. Je hebt altijd de mogelijkheid tot een goed gesprek met een van je reisgenoten, maar hebt ook de mogelijkheid om te borrelen. Wanneer je als alleenstaande ouder op vakantie gaat met deze reisorganisatie weet je ook zeker dat je kind(eren) altijd een speelmaatje heeft om mee te spelen. Daarnaast kun je er ook voor kiezen om zelf dingen te ondernemen. Je plant jouw dag geheel in zoals jij voor ogen hebt.

Ervaar een unieke vakantie met mooie herinnerringen

Dankzij het ruime aanbod groepsreizen zit er altijd een geschikte vakantie bij voor jou als single. Door op vakantie te gaan met een groep ervaar je als single of alleenstaande ouder een unieke reis waar je mooie herinnerringen voor het leven maakt. Als je een kind hebt, zal hij of zij zich deze vakantie ongetwijfeld nooit meer vergeten en hebben jullie iets opgebouwd wat niemand je meer af kan pakken.