Source Promo
Image default
Vakantie

Glamping vakantie in Nederland

Dat vakantie draait om wie het verste weg is geweest is inmiddels al jaren passé. Want laten we wel wezen, verre landen zijn leuk, maar vliegreizen zijn verschrikkelijk. Naargeestige vliegvelden, die krioelen van de drukte. Uren van te voren moeten inchecken om door de beveiliging heen te komen. Bah! Vakantie draaide toch om ontspanning? Het gaat er toch om dat je, samen met je dierbaren, even lekker tot rust kunt komen? Nou dan! Blijf gewoon lekker in Nederland. Want ons land heeft zoveel moois te bieden, voor iedereen. Maak niet de fout om wél het Great Barrier Reef of de Grand Canyon bezocht te hebben, maar de Posbank of de Biesbosch nooit van dichtbij te hebben gezien.

De ideale manier om de mooie kanten van Nederland te leren kennen is wat ons betreft Glamping. Glamping (glamorous camping) draait om luxe kamperen. Je accommodatie is een ruime safaritent, lodge, tiny house die volledig is gemeubileerd.  Met een beetje zoekwerk kun je ook andere, unieke, accommodaties vinden, zoals een tentvilla, boslodge, yurt of zelfs een échte boomhut!

Volledig uitgeruste glamping vakantie in Nederland

Wanneer je kiest voor een van de accommodaties die je via glampings.com kunt boeken heb je altijd alles wat je nodig hebt voor een relaxte vakantie.  Dat begint natuurlijk met de basis: Je hebt altijd in ieder geval échte bedden, eettafel (met stoelen, natuurlijk) en een simpele keuken. Vaak heb je ook wifi, magnetron en andere handigheden die je verblijf extra aangenaam maken. Bij een groot aantal glamping accommodaties in Nederland heb je beschikking over eigen sanitair.

De accommodaties staan altijd op een vakantiepark, waardoor je ook gebruik kunt maken van faciliteiten als zwembad en restaurant. Daardoor is niet alleen je verblijf compleet uitgerust, maar jij na je glamping-vakantie in Nederland ook!

Boek direct via Glampings.com

Wil jij jouw vakantie 100% genieten en 0% gedoe? Boek dan je glamping-accommodatie heel eenvoudig via www.glampings.com. Wij werken alleen met gecontroleerde aanbieders, waardoor je zeker weet dat je in een gespreid bedje belandt. Bezoek direct onze website en laat je verrassen door de mogelijkheden.

https://www.glampings.com/