Source Promo
Image default
Vakantie

Top 6 dingen die u moet doen wanneer u naar Valencia reist

Valencia is een van de meest bezochte steden van Spanje; toeristen houden van Valencia omdat het een stad is vol met prachtige kunst, heerlijke gastronomie, geweldige architectuur, geweldige stranden en een geweldig nachtleven.

 

Als u zich afvraagt wat het vervoer inhoudt. In Valencia is er een goed openbaar vervoerssysteem, maar in het hoogseizoen is het misschien beter om in het openbaar vervoer en hoge temperaturen (in de zomer) te vermijden. Het huren van een auto is vooral handig als u de omgeving van de Valenciaanse hoofdstad wilt bezoeken of zelfs een excursie wilt maken naar de stranden van de Middellandse Zee, zoals Cullera, Gandía of Jávea. U kunt gemakkelijk een auto huren en ophalen op de luchthaven Valencia. Als u naar Valencia reist en het meeste uit uw reis wilt halen, zorg er dan voor dat u deze 7 beste dingen te doen in Valencia:

Bezoek de City of Arts and Sciences

Dit is een must voor elke eerste bezoeker aan de stad. De City of Arts and Sciences is een modern architectonisch complex gewijd aan wetenschap en cultuur. Elk gebouw van het complex is gewijd aan een specifiek thema, dus in het gebouw Hemisfèric kunt u films en documentaires bekijken in imax, terwijl u in Oceanogràfic, een geavanceerd oceanarium, de zeedieren van 500 verschillende soorten en ecosystemen van de planeet kunt zien.

Ga boodschappen doen bij de Centrale Markt

Het gebouw waar de centrale markt zich bevindt is een bezoek waard vanwege de indrukwekkende modernistische architectuur en de geschiedenis. Deze markt is waarschijnlijk een van de beste in Europa, hier vindt u een grote verscheidenheid aan fruit, groenten, vleeswaren, zeevruchten en Spaanse lekkernijen zoals chorizo, jamón ibérico of manchego kaas.

Geniet van Paella en Sangria

Valencia is de thuisbasis van paella, zeker het bekendste Spaanse gerecht van allemaal. Als u naar Valencia reist, moet u genieten van een heerlijke paella met het beste glas sangria.

Bezoek de Toren van Serranos

De torens van Serranos werden gebouwd in XII eeuw om de stad te verdedigen. De aangrenzende muren werden in 1865 afgebroken, maar de torens zijn intact gebleven en zijn tot op de dag van vandaag bewaard gebleven, vanaf de top van de torentjes zijn er spectaculaire uitzichten op de stad en de Turia rivier.

Bekijk de zonsondergang in Albufera

Het nationale park van Albufera is een spectaculaire plek met rustig water dat de zon bij zonsondergang weerkaatst, waardoor een natuurlijk schouwspel van licht en kleur ontstaat dat u niet kunt missen. U kunt ook een boottocht maken in de loop van de middag; het kan een perfect plan zijn om prachtige foto’s te maken van het wild en het landschap.

Dwaal door het hart van de stad

Het historische centrum van Valencia is prachtig en vol geschiedenis en kunst. Zoals in de meeste Europese steden, zijn alle plaatsen die u moet bezoeken slechts een paar minuten van elkaar verwijderd. Neem de tijd om het hart van Valencia te bezoeken, u kunt ook kleine straatjes met cafés, restaurants en lokale voorzieningen of ambachtelijke winkels vinden.

https://www.autospanje.nl