Source Promo
Image default
Aanbiedingen

Dit moet u weten over tonijn in blik

Tonijn in blik ziet u vaak in de supermarkten. Daarbij staat er vaak dat de tonijn vers is, maar veel merken zullen dit niet kunnen realiseren. Deepblue is een van de bedrijven die ervoor zorgt dat u voorzien bent van échte verse vis. Dit komt onder andere door de manier waarop de vissen gevangen worden en de manier waarop het inblikken verloopt. Het is daarom goed om u meer te verdiepen in de productie, zodat u ook weet waar u op kunt gaan letten. Ook weet u precies waarom u tonijn in uw dieet moet hebben en wat het voor uw gezondheid kan betekenen. Zo heeft u alle informatie bij de hand.

De vangst van de vis

De tonijn in blik van Deepblue wordt op een natuurlijke en diervriendelijke manier gevangen. Zodra de vissersboten uitgevaren zijn, zullen de ringnetten en kieuwnetten te water worden gelaten. Deze netten vangen de verse vis op, zonder dat hier schade aan wordt gebracht. Grotere vissen en zoogdieren zullen hier niet zomaar in verdwijnen. Als de netten ingehaald worden, zal alles vers gehouden worden tot de vis ingeblikt wordt. De professional zal hier maximaal 24 uur tussen laten zitten. In de meeste gevallen zit de vis al binnen 16 uur in blik en is het klaar voor de distributie. Dit zorgt ervoor dat het altijd vers blijft en alle vetzuren, mineralen en vitaminen behouden kunnen worden.

Ga voor een goede gezondheid

Door met enig regelmaat tonijn in blik en andere verse vis te eten, zorgt u ervoor dat uw gezondheid aanzienlijk verbetert. De vissen bevatten namelijk verschillende vetzuren, die uw weerstand kunnen verhogen en zelfs positieve effecten hebben op de ontwikkeling van een ongeboren kind. Ook zijn er voldoende vitamines te vinden, die u weer verder kunnen helpen. Een bestelling plaatsen voor deze vis zal u dus altijd voldoende op gaan leveren bij iedere maaltijd.

https://deepblue.nu/