Source Promo
Image default
Aanbiedingen

Geen geld om een busje te kopen? Bultman helpt je op weg!

Wanneer je een eigen bedrijf hebt waarbij je regelmatig spullen moet verplaatsen is een busje natuurlijk handig. Je hebt hiermee de ruimte om spullen op te slaan en te vervoeren. Nadeel is wel dat een busje veel geld kost, zowel qua aanschaf als onderhoud. Als je de bus niet zoveel nodig hebt is een busje huren daarom misschien een betere oplossing. Hiermee heb je alle voordelen zonder de lasten! In deze blog geven wou jou drie redenen waarom jij een busje moet huren bij Bultman!

Kies zelf waar je de bus ophaalt

De ophaallocatie en locatie waar je het busje terugbrengt kunnen verschillend zijn om het je makkelijk te maken! Als je het busje bijvoorbeeld als laatst in een totaal andere stad nodig hebt dan in het begin, dan is het geen probleem om het voertuig ergens anders in te leveren dan waar je hem had opgehaald. In totaal bevinden er zich in Nederland 6 vestigingen. 

Keuze uit verschillende soorten busjes

De werking is erg simpel en als je eenmaal online je aanvraag en betaling hebt voldaan hoef je enkel nodig de sleutel op te halen. Tevens kun je zelf kiezen of je een bedrijfsbusje wilt huren of een personenbusje. In de ene situatie kan de ene variant uiteraard een stuk handiger zijn dan de ander. Er is dus niet 1 soort die je perse moet kiezen.  

Huren wanneer het jou uitkomt

Een busje huren kan zoals gezegd in veel verschillende situaties erg handig zijn. Een groot voordeel is natuurlijk dat je een voertuig in je bezit kunt hebben voor de periode dat je het nodig hebt. Je hoeft niet voor een extreem hoog bedrag een aankoop te doen. Je huurt het busje slechts hoelang je het nodig hebt. Verder kun je jouw voertuig ophalen wanneer je maar wilt. Dit kan 24 uur per dag en 7 dagen in de week.

www.bultman.nl

Een busje huren is niet moeilijk. Om te beginnen kun je via de website van de verhuurder eenvoudig kiezen wat je precies wilt huren. Vervolgens selecteer je de datum waarop je het voertuig wilt huren en geef je aan vanaf hoe laat je het nodig hebt. Ook vermeld je de datum dat je het busje terugbrengt en de tijd waarop je dat doet. Verder vul je ook de ophaallocatie en de locatie waar je het busje terugbrengt in. 

 

https://www.bultman.nl/