Source Promo
Image default
Aanbiedingen

Dit doet een goede bureaustoel met je!

Dit doet een goede bureaustoel met je! 

Als je veel op een kantoor werkt, ga je veel in je bureaustoel zitten. Een bureaustoel lijkt misschien niet belangrijk, maar als je niet genoeg steun krijgt of je houding verkeerd is, kan de verkeerde stoel tot ernstige problemen leiden. Denk aan lichamelijke ongemakken zoals nekpijn of spierpijn. Dit leidt uiteindelijk tot (tijdelijke) arbeidsongeschiktheid, wat je natuurlijk wilt voorkomen. Daarom moet je aandacht besteden aan een goede bureaustoel.

 

Ondersteuning en zithouding

Een goede bureaustoel moet voldoende ondersteuning bieden. Je rug, benen en armen moeten goed ondersteund worden terwijl je werkt. Heb je dat niet, dan krijg je rugpijn of problemen met je benen of armen. Een ergonomische zithouding is hierbij erg belangrijk. De werkplek zelf is belangrijk, maar ook de kwaliteit van de bureaustoel. Deze bureaustoel moet instelbaar zijn op uw individuele kenmerken. Kato, de kantoormeubel specialist, heeft vast en zeker de ideale ergonomische bureaustoel die bij jou past. Bezoek de website van Kato & bekijk het assortiment

 

Betere werksfeer

Als u geen fijne bureaustoel heeft, zult u merken dat u na verloop van tijd ergens last van krijgt. Denk aan spierpijn, gewrichts ongemakken of rugklachten. Je humeur wordt er ook niet beter van. Concentratie wordt minder en de motivatie ook. Als iemand je een vraag stelt, antwoordt je misschien kortaf. Uiteindelijk zal dit leiden tot klachten over samenwerken, wat je natuurlijk wilt voorkomen. Een goede bureaustoel zorgt voor een goed humeur en dus een goede werksfeer.

 

Prestaties op het werk

Een goede bureaustoel leidt tot een hogere productiviteit en een betere samenwerking met collega’s en leidinggevenden. Dit is goed voor de werkgever, maar ook voor jezelf. Want het kan je promotie opleveren en misschien zelfs een bonus als je op een bepaalde manier presteert. Een goede bureaustoel is ook op lange termijn belangrijk. Als je op een dag met pensioen wilt gaan, wil je dat natuurlijk zonder ongemak doen. Dit is mogelijk als je op tijd een goede bureaustoel kunt aanschaffen.

 

https://www.katokantoorinrichting.nl/