Source Promo
Business / Marketing and Advertising

Cryolipolyse behandeling van MedCos Skinsolutions

Vet verliezen zonder dieet, naalden of operatie? En zelfs zonder dat het pijn doet? Het klinkt misschien onwerkelijk, maar toch is het mogelijk. Namelijk door een Cryolipolyse behandeling. Dit gebeurt met een apparaat dat lokaal vet zodanig koelt, dat de vetcellen worden verwijderd. Tijdens deze behandeling kunt u gerust een boek lezen, internetten of een powernap doen. Door de extreme kou treedt een natuurlijk verwijderingsproces in werking, zonder dat het oppervlakkige huidweefsel wordt aangetast. Naast een koud en trekkerig gevoel, veroorzaakt deze behandeling enkel een gegarandeerd resultaat.

Het resultaat van een cryolipolyse behandeling

Al na twee tot vier maanden is dit resultaat waarneembaar. De plaatselijke vetlaag is geleidelijk dunner geworden en eventuele vetophopingen zijn verdwenen. Diverse zones van het lichaam worden het meest behandeld, dit zijn met name de billen, love handles, bovenbenen en armen. Deze zones worden vooral bij vrouwen vaak aangeduid als de ‘probleemgebieden’. Maar ook voor sporters die moeite hebben om vet op een specifieke plaats weg te krijgen, is deze cryolipolyse behandeling aan te raden. Over het algemeen zijn drie behandelingen noodzakelijk om het gewenste resultaat te bereiken. Tussen de opeenvolgende behandelingen zit meestal een periode van 10 tot 12 weken. Hier valt dus niet tegenop te sporten of diëten. Klaar zijn voor een zomervakantie? Maak dan gauw een afspraak voor een cryolipolyse behandeling.

Vragen of aanvullende informatie?

Hoewel er bij een cryolipolyse behandeling geen operatie of naalden komen kijken, is het begrijpelijk dat u graag meer informatie inwint alvorens u een dergelijke behandeling ondergaat. Het gaat uiteindelijk wel om een cosmetische behandeling. Dan wilt u er zeker van zijn dat u een goede keuze maakt die leidt tot zichtbaar resultaat. Aan te raden is dan ook om eerst met een specialist te bekijken wat voor u geschikt zou zijn. Met de salonzoeker van MedCos ziet u bijvoorbeeld in een oogopslag welke salons die deze behandeling aanbieden bij u in de buurt zitten. Zo neemt u gemakkelijk contact op met de plaatselijke experts en kunnen zij u vertellen wat voor u aan te bevelen is en wat u kunt verwachten.

https://medcosskinsolutions.nl/