Source Promo
Image default
Gezondheid

Back to basic met een yogaweekend Limburg

Soms vergeten mensen wel eens dat het ook belangrijk is om soms even helemaal terug naar de basis te gaan. Simpelweg om jezelf niet te verliezen in de dagelijkse sleur van het leven. Sommige kiezen ervoor om bijvoorbeeld elke dag na hun werk even te wandelen om hun hoofd leeg te maken. Hoe makkelijk dat ook klinkt, nemen we daar zeker niet altijd de tijd voor. Heb jij daar geen tijd voor, maar wil je toch de rust soms even opzoeken? Dan is een yogaweekend Limburg echt iets voor jou!

 

Wat is een yogaweekend Limburg?

Tijdens een yogaweekend Limburg is het de bedoeling dat je even helemaal afschakelt en jezelf als het ware opnieuw oplaad. Dit wordt gedaan door een weekend lang te werken aan geestelijke en lichamelijke gezondheid, het is dus niet zomaar chillen. Samen met een groep mensen die er precies hetzelfde in staan als jij ga je allerlei rituelen uitvoeren, zoals meditatie en Tai-chi.

 

Lekker gezond doen

Bij een gezonde mindset hoort ook gezonde voeding. Vitamines en mineralen hebben we namelijk nodig om onze hersens op-en-top te laten werken. In de verschillende moestuinen en gaarden kun je je helemaal laten inspireren en de lekkerste gerechten bereiden. Ben je zelf niet zo geweldig in de keuken, dan kun je dit natuurlijk ook door een kok laten doen. Het belangrijkste is dat je ontspant en je nergens zorgen om maakt.

 

https://hofdebrulle.nl/yoga-en-mindfulness/