Source Promo
Image default
Woning en Tuin

Vind een makelaar in Venray

Venray is een prachtig stadje in het noorden van Limburg in Nederland. De gemeente van Venray telde op 1 januari 2020 zo’n 28.640 inwoners en heeft een oppervlakte van vijftien vierkante kilometer. Venray heeft een belangrijke rol in de regio van Noord-Limburg en ligt op slechts 22 kilometer van Venlo en op zo’n 36 kilometer van Nijmegen af. Omdat Venray de tweede stedelijke kern is van het Noordelijke Limburg heeft het een belangrijke rol. In de blog lees je het een en ander over Venray en hoe je makelaar Venray vindt. Lees dus snel verder!

Wat is er te doen in Venray

Zoals je hierboven al kon lezen heeft Venray een belangrijke stedelijke kern in het noorden van Limburg. In Venray vind je veel cultuur en kunst en samen met de natuur zorgt het voor een prachtig beeld. Venray heeft jaarlijks veel exposities en openlucht concerten. Venray is een stadje en daarom kan je er ook gezellig winkelen. Het centrum van Venray is ideaal voor een dagje winkelen en je kan ook heerlijk eten en gezellige cafés bezoeken. Door de natuur wat Venray omringt kan je ook heerlijk wandelen en actief fietsen of rennen.

Makelaar Venray

Heeft u interesse om naar Venray te verhuizen of wilt u ergens anders in Venray wonen dan kan u gemakkelijk de makelaar Venray contacteren en die helpt u eenvoudig verder. Samen met de makelaar gaat u op zoek naar jouw ideale huis. De makelaar van Venray geeft u persoonlijke aandacht en houdt rekening met uw behoeftes en wensen.

 

 

https://www.eugeneschreinemachers.nl/41-1b5/makelaar-venray