Source Promo
Image default
Kinderen

Voorkom een foto dag ramp met schoolfotograaf Amsterdam

Iedereen wil er goed uitzien als er foto’s worden gemaakt, helaas gaat niet iedereen dat even makkelijk af. Als ouder wil je ervoor zorgen dat je kind zo goed mogelijk op de foto komt, helaas pakken sommige dat nog wel eens verkeerd aan. In deze blog vind je een aantal tips van schoolfotograaf Amsterdam.

 

Vergeet de Pinterest kapsels

We hebben het allemaal wel eens gedaan. Je wilt er even extra goed uitzien en gaat opzoek naar inspiratie, grote kans dat je eindigt bij Pinterest. Ook al zijn er ontzettend veel leuke ideeën te vinden is het verstandig dit toch niet uit te proberen voor fotodag. Je weet niet hoe het kapsel er door de dag heen uit gaat zien. Daarbij is het belangrijk dat je comfortabel bent, niet iedereen is even comfortabel bij het uitproberen van nieuwe kapsels. Je voelt je niet als jezelf en dat zie je ook terug op de foto’s.

 

Onthoud, slechte foto’s zijn ook leuk om te bewaren

Nu vind je het misschien vreselijk, maar over een paar jaar zul je er hard om lachen. Stiekem zijn de gênante en rare foto’s vaak de aller grappigste. Zie het als een wijze levensles: niet alles hoeft perfect te zijn, omarm de mindere kanten.

 

Schoolfotograaf Amsterdam zoekt achtergronden uit

Vroeger moest je rekening houden met wat je aandeed voor de schoolfoto, want stel je voor je zou dezelfde kleur dragen als de achtergrond. Tegenwoordig kun je met schoolfotograaf Amsterdam de achtergrond uitkiezen, ideaal!

 

https://www.schoolfoto.nl/schoolfotograaf-amsterdam/