Source Promo
Image default
Mode en Kleding

Zo kies jij de juiste portemonnee

Zo kies jij de juiste portemonnee

Een portemonnee is natuurlijk voor zowel vrouwen als ontzettend veel mannen een onmisbaar item om met ons mee dragen. Ondanks het feit dat er steeds minder contant wordt betaald en ook het pinnen via onze smartphone kan, dragen zeker 80 procent van de mannen en ruim 90 procent van de vrouwen dagelijks een portemonnee met zich mee. Waar de klassieke portemonnee achterin de broekzak bij de mannen steeds meer plaats heeft gemaakt voor de welbekende pasjeshouder, is dit bij de vrouwen niet niet altijd het geval. Waar de portemonnee bij mannen veelal praktisch dient, is de portemonnee net zoals een tas voor vrouwen veel meer dan dat. De juiste portemonnee kiezen kan dus ontzettend belangrijk zijn, hoe je dit doet vertellen we je hier.

Budget

Bij iedere aankoop is de eerste stap vaak het vaststellen van een bepaald budget. Dit budget hoeft natuurlijk niet per se in beton te zijn gegoten, maar jezelf een richtlijn geven is wel zo verstandig. Je kunt je immers voorstellen, dat het budget mede afhankelijk is van waar je nu exact naar op zoek bent. Ben je op zoek naar een pasjeshouder dames, dan zal het budget doorgaans anders liggen, dan dat je voor je vakantie graag een grote strandtas wilt scoren. Kortom, door te bepalen welke aankoop je doet, kun je met jezelf een budget vaststellen, zodat je gerichter kunt zoeken. Door naast je budget ook rekening te houden met de stijl en het gebruik van je portemonnee, zal je zien dat het vinden van een geschikt model een stuk eenvoudiger is, dan dat je aanvankelijk vooraf had gedacht.

Stijl

Ga je als vrouw naar een verjaardag of feestje, dan pas je hier uiteraard je kledingstijl op aan. Bij een ‘normale’ verjaardag zal je snel kiezen voor een casual outfit, terwijl je op een chique gala kiest voor een mooie jurk. Naast de kledingkeuze, is ook de keuze voor de juiste accessoires natuurlijk allesbepalend voor het uiteindelijke aanzicht van je outfit. Je kunt je immers voorstellen, dat het geen gezicht is, dat jij met een grote handtas met je galajurk door de zaal loopt. Het is dus aannemelijk dat je ook je tas hier op aanpast. Een veelgebruikte tas voor vrouwen is de clutch. Dit is een klein tasje die je eenvoudig kunt matchen bij je outfit en geschikt is voor je kleine persoonlijke bezittingen zoals je telefoon. Een charm tas kenmerkt zich bijvoorbeeld door een enorm chique en stijlvolle uitstraling. Perfect voor iedere gelegenheid.