Source Promo
Image default
Bedrijven

Zakelijke taaltraining bij The Square Mile

Bent u op zoek naar een taaltraining zakelijk Engels waar u echt verder mee komt in de praktijk? Dan is taleninstituut The Square Mile een goede keuze. Wij bieden taaltrainingen in veel verschillende talen, soorten en maten, speciaal voor bedrijven. Bij ons doet u geen willekeurige kennis op van een taal, maar leert u specifiek wat voor u nuttig is. Onze taaltrainingen zijn er dan ook voor diverse branches. Ze worden gegeven door professionele trainers, die vaak zelfs ervaring hebben in uw branche. The Square Mile geeft cursussen op verschillende plekken door heel het land, op onze trainingslocaties en bij u in-company.

Cursus technisch Engels voor uw functie

Bij The Square Mile stemmen we uw taaltraining niet alleen af op uw branche, maar ook op uw functie. Klantenservice medewerkers hebben andere kennis nodig dan iemand met een management functie. Is het belangrijk dat u telefoongesprekken kunt voeren, wilt u leren om een goede brief op te stellen, of wilt u zich verstaanbaar kunnen maken tijdens een vergadering? Met al deze factoren houden we rekening bij het samenstellen van uw cursus technisch Engels. Zo leert u doelgericht, precies wat u nodig heeft om uw werk optimaal te kunnen doen.

Taaltraining op afstand volgen

Steeds vaker wordt er online vergaderd, overlegd en geregeld. Ook bij The Square Mile maken we meer en meer gebruik van de mogelijkheid om trainingen op afstand te geven. Dit maakt voor veel mensen de drempel om een taalcursus te volgen lager. U kunt immers trainingen volgen ongeacht waar u bent, op een tijdstip dat het u uitkomt. En natuurlijk kunt u rekenen op een vaste trainer, die op de hoogte is van uw voortgang en de begeleiding biedt die nodig is om het beste resultaat te bereiken.

https://www.thesquaremile.nl