Source Promo
Image default
Eten en drinken

Bestel de meest malse bavette of biefstuk die smelt op de tong

Iedereen houdt wel van een lekker stukje biefstuk of bavette op de barbecue! Een goede marinade eroverheen, smaakvolle salade ernaast of juist een warme stamppot – met deze stukken vlees blijft u eindeloos combineren! Bent u niet zo van de barbecue en bakt u liever een malse biefstuk op het fornuis? Dat kan natuurlijk ook. Zorg ervoor dat u de biefstuk lichtjes dichtschroeit en laat deze vervolgens nog een minuut of tien rusten in aluminiumfolie. U zult versteld staan van de zachtheid van het vlees – het smelt zo op uw tong. Wilt u weten waar u kwalitatief vlees kunt bestellen dat zo bij u thuis wordt bezorgd? Lees dan snel verder!

Welke verschillende soorten vlees zijn er verkrijgbaar?

Wilt u ook graag keuze hebben uit kwaliteitsvlees voor op de barbecue? Of komen uw vrienden binnenkort langs voor een etentje en wilt u indruk maken met heerlijke vleessoorten? Dan moet u bij Beef&Steak zijn! Deze vleesspecialist heeft heerlijke delicatessen voor op de barbecue en om te bakken op het fornuis, waaronder de alom bekende biefstuk en de malse bavette. Heeft u al eens gehoord van de bavette? De bavette is een mals stuk mager rundvlees met een zeer authentieke smaak en zachte structuur. Het vlees is zelfs zo mals dat het in Frankrijk bijvoorbeeld rauw wordt gegeten als delicatesse! Zowel de biefstuk als de bavette zijn verkrijgbaar van verschillende runderen. Denk onder andere aan de Bommelse Blonde Bavette of een USA grain-fed rund, maar een biefstuk kan ook van een Wagyu rund of hert komen. Waar heeft u vandaag zin in?

{{externalimage}]

Bestel eenvoudig verschillende soorten vlees

Bij Beef&Steak is het voornamelijk handig dat u de malse stukken vlees eenvoudig kunt bestellen via de webshop of telefonisch met de klantenservice. Deze vleesliefhebbers kunnen u bijvoorbeeld ook voorzien van advies als u niet zeker weet welke vleessoorten complementair aan elkaar zijn. Of wilt u misschien iemand verrassen? Wat de reden ook is, met het vlees van Beef&Steak zit u altijd goed!