Source Promo
Image default
Tuin en buitenleven

Losstaande trampoline of trampoline ingraven?

Willen uw kinderen heel graag een trampoline in de tuin hebben? Bent u nu aan het oriënteren welke trampoline het veiligste is en geschikt voor uw tuin? Wij zullen er een aantal dingen over uitleggen.

Eigenlijk zijn er twee soorten trampolines. De trampoline die los staat met een groot en hoog veiligheidsnet eromheen en de trampoline die ingegraven is. Vaak worden de losse trampolines gebruikt in een tuin met minder ruimte. Deze trampolines zijn vaak wat kleiner en kunnen makkelijk in een hoek van de tuin gezet worden. Het nadeel van de losstaande trampolines is dat ze vrij hoog zijn en daardoor uw uitzicht kunnen belemmeren. De ingegraven trampoline is laag aan de grond en hier hoeft geen veiligheidsnet omheen. Wel is het belangrijk dat de grond naast de trampoline zacht is, zodat kinderen zacht vallen mochten ze naast de trampoline terecht komen. Een trampoline ingraven is even een flink karwei, maar als hij eenmaal staat kunnen de kinderen er jarenlang plezier van hebben. Bij een trampoline die ingegraven wordt is het wel nodig dat u een ruime tuin heeft. Rondom de trampoline moet er namelijk zo’n anderhalve meter vrije ruimte blijven, voor de veiligheid.

Heeft u veel ruimte in de tuin? Dan raden wij het aan om voor een trampoline in de grond te kiezen. Het is belangrijk dat de grond naast de trampoline zacht is. Dat kunt u bereiken door middel van gras, kunstgras of rubberen tegels.

Schakel de hulp in van Vergelijk Hoveniers

Heeft u voor een trampoline gekozen die ingegraven moet worden en ziet u het niet echt zitten om dit zelf te doen? Dan kunt u het beste een hovenier inschakelen. Wist u dat u via Vergelijk Hoveniers op een zeer makkelijke manier aan een hovenier kunt komen? U kunt op hun site uw postcode en gegevens invullen en ontvangt vervolgens meerdere offertes van diverse hoveniers. Kijk, vergelijk en kies de beste hovenier uit.  

Wilt u graszoden leggen naast de trampoline? Dit kunt u dan ook meteen uitbesteden aan de hovenier die de trampoline komt ingraven. De hovenier neemt vaak de graszoden voor u mee, bespreek dit van te voren.

Wanneer alles klaar is kunnen uw kinderen heerlijk springen en spelen op de trampoline.

https://www.vergelijkhoveniers.nl/