Source Promo
Image default
Tweewielers

Welke steps vind je op Stepsonline.nl?

Ben je van plan een step te kopen? Dan is de website van Stepsonline echt dé plek. Je kunt allerlei steppen vergelijken en je hebt hier het beste advies. Maar welke steppen zijn er allemaal? Om zeker te zijn dat jij de step vindt die jij zoekt, hebben we hieronder aangegeven wat je kunt verwachten.

Steppen voor volwassenen

Steps voor volwassenen is een duidelijk aangegeven categorie. Hieronder valt onder andere de vouwstep, uitstekend om mee te nemen en op te bergen. Zo kun je overal steppen en staat de step ook nooit in de weg.

Hondenstep

Een andere leuke optie is de hondenstep, met wat grotere wielen ideaal voor langere afstanden en zeer stabiel op de weg. Heerlijk als je in je vrijetijd graag afstanden aflegt.

Cross step

Houd jij zelf meer van tempo? Dan zijn cross steps echt jouw ding. Dit is een step met een groter voorwiel, waardoor je snel vaart kunt maken. Ideaal als je in een stad woont, om je sneller te verplaatsen.

Sportsteppen

Ook hebben ze een categorie toegewijd aan sportsteppen. Steppen speciaal voor de sportieveling. Zo kun je vaart maken en steppen als je dagelijkse workout beschouwen.

Bedrijfsstep

Ga jij met de step naar werk, of bijvoorbeeld boodschappen doen? Dan is een bedrijfsstep ideaal. Met een mandje en comfortabele toepassingen is deze ideaal om als vervoer te gebruiken voor de dagelijkse tochtjes.

Een step voor kinderen

Op Stepsonline.nl staat duidelijk en overzichtelijk aangegeven welke fietsen geschikt zijn voor jouw kinderen. Per leeftijd en lengt is duidelijk aangegeven welke step veilig is. Ook is het slim om naar de funcatialiteiten van de step te kijken. Zo is een vouwstep voor kinderen ook erg handig wanneer de step meegenomen moet worden. Daarnaast is het slim om te kijken naar een step die je in lengtes kunt verstellen, zodat deze mee kan groeien met je kind en dus lang mee gaat. Kijk naast de kleurtjes ook naar het materiaal. Denk je dat de step veel stoten zal krijgen? Dan ben je gebaad bij het kopen van een step met sterke materialen. Het is belangrijk om te weten dat in Nederland de elektrische step niet toegestaan is op de openbare weg. Wel mag je natuurlijk op eigen risico een elektrische step gebruiken op eigen terrein. Is je kind erg jong? dan is een loopfiets dé oplossing. Ook hiervan zijn genoeg mogelijkheden. Kies je voor een loopfiets of een kleine step met drie wielen?

Het is slim om meerdere steppen te vergelijken om erachter te komen welke step het beste bij jou, of je kind, past. Gelukkig heeft de website heel veel te bieden, en is het overzichtelijk zodat jij gemakkelijk een keuze kunt maken.

https://stepsonline.nl/