Source Promo
Image default
Kinderen

Deze fietsaccessoires zijn het beste voor kinderfietsen

Deze fietsaccessoires zijn het beste voor kinderfietsen

Is je kleintje klaar om te leren fietsen op een kinderfiets 12 inch? Dit is zeker een mijlpaal in het leven van elk kind. De voorbereiding op dit moment zou moeten beginnen ruim voordat die zijwieltjes worden verwijderd. Je hebt de belangrijke accessoires nodig die je op een kinderfiets kunt gebruiken om ze veilig en comfortabel te houden terwijl ze de wegen verkennen.

Zijwieltjes

Zijwieltjes zijn een geweldige manier om je kind comfortabel op de fiets te krijgen en de basisbeginselen van evenwicht en sturen te leren. Ze zijn eenvoudig te installeren en te verwijderen. Dit maakt het voor jou eenvoudig om je kind te helpen leren fietsen zonder dat ze van de fiets vallen . Dit is belangrijk als je kind nog niet weet hoe het moet stoppen of sturen. Zijwieltjes zijn niet duur, maar ze spelen een belangrijke rol bij de veiligbheid van je kind tijdens de rit.

Een comfortabel zadel en mand

Een comfortabel zadel is cruciaal om plezier te hebben op de fiets. De zithoogte, breedte, vulling, hoek en stijl spelen allemaal in op het comfort van een fietszadel. Het is ook belangrijk dat je een fiets kiest met de juiste veiligheidsvoorzieningen zoals reflectoren en verlichting. Een mand is een uitstekende aanvulling op een kinderfiets, afgezien van dubbele fietstassen die ze kunnen meenemen. Ze kunnen worden gebruikt om boodschappen, speelgoed en schoolbenodigdheden mee te nemen. Het is ook perfect voor het dragen van waterflessen en andere items die een veilige plek nodig hebben terwijl ze aan het fietsen zijn. Als je wilt dat de fiets van je kind een mand heeft, zorg er dan voor dat je er een kiest die bij hem past.

Fietsbel

Een fietsbel is een klein en lichtgewicht accessoire die je kunt gebruiken voor de veiligheid. Het is een belangrijk onderdeel van de fiets van je kind, omdat het in veel straten en in sommige parken vereist is. Fietsbellen kunnen ook worden gebruikt als een manier voor kinderen om elkaar aan te moedigen bij het samen fietsen. Ze zijn vooral leuk tijdens groepsritten waarbij iedereen meedoet door tegelijk aan de bel te trekken. Bellen worden al generaties lang door fietsers gebruikt om zichzelf zichtbaar en hoorbaar te maken tijdens het rijden op drukke wegen of paden. Ook al bieden ze geen enkele bescherming tegen ongevallen veroorzaakt door nalatige chauffeurs, ze kunnen de fietsbel gebruiken om anderen te laten weten dat ze onderweg zijn.

Reflectoren

Reflectoren zijn een goed idee voor iedereen op de fiets. Ze zijn vooral handig voor een kinderfiets. Ze kunnen bestuurders helpen om de fieters te zien als het kind ’s avonds in het donker rijdt. Reflectoren kunnen ook levensreddend zijn bij het rijden in slecht zicht. Het kan ook nuttig zijn tijdens de wintermaanden wanneer sneeuw zorgt voor slecht zicht.

Handremmen

Een handrem is een ​​goede optie voor de kinderfiets. Handremmen zijn ook nuttig voor oudere kinderen die het trappen onder de knie hebben, maar nog steeds hulp nodig hebben bij het remmen. Dit is belangrijk als ze op oneffen terrein of in druk verkeer rijden. Handremmen worden over het algemeen bediend door in een hendel te knijpen of aan een kabel te trekken.