Waarom kiezen voor ecologische vaatwastabletten

Eco vaatwastabletten kopen | Help de natuur

De natuur verandert in een ramp tempo! De milieucrisis is er één die actueel is en waar niemand aan kan ontsnappen. Samen moeten we nu meer dan ooit samenwerken om het versterkt broeikaseffect tegen te gaan. Gelukkig is er nu ook meer dan ooit bewustwording dat we met z’n allen hieraan wat moeten doen. En dan kan op heel veel manieren. Zo kun je bijvoorbeeld;

  • Kiezen voor biologisch eten en vaker kiezen voor vleesvervangers
  • Investeren in duurzame oplossing zoals zonnepanelen en LED verlichting in huis
  • Kiezen voor elektrisch vervoer of vaker met het OV reizen
  • Ecologisch wassen en schoonmaken

Samen moeten we het doen. Een grote impact kunnen we alleen maken als we gezamenlijk kiezen voor een duurzame oplossing. Soms worden de beslissingen vanuit de overheid gestuurd en dat is begrijpelijk. Maar er is nog genoeg wat we zelf kunnen doen. Zo kunnen we bijvoorbeeld kijken naar ons eigen huishouding en beoordelen wat we zelf kunnen doen om minder belastend bezig te zijn voor het milieu. Een goed begin is het kiezen voor ecologische vaatwastabletten, wasmiddel, reinigingsmiddelen en zeep. Kortom; ecologisch wassen!

{externalimage}}

Voor elke vaatwasser geschikte vaatwastabletten

Zoek je een betaalbare en goede ecologische oplossing voor je standaard vaatwastabletten? Dan kun je vanaf nu online vaatwastabletten goed en snel online kopen in de webshop van Klok Eco! De tabletten zijn uitvoerig getest op juiste werking en reiniging, zodat ze absoluut niet onder doen ten opzichte van de bekendere merken zoals Sun, Ariël en Dreft.

De vaatwastabletten van Klok worden geleverd in een handige doosje ( 26 tabletten ) met verbeterde natuurlijke receptuur dat zorgt voor een betere droogwerking en zoutfunctie. Zo zijn onze tabletten ook all-in-one mét zout! Dus een aparte zout aanvulling is niet noodzakelijk. En dat is wel zo handig voor de levensduur van de vaatwasmachine.

Handige Klok all-in-one vaatwastabletten

Geen vieze vingers meer dankzij de wateroplosbaar folie verpakking van de tabletten. Je kunt het tablet direct in de vaatwasser doen en de reiniging kan direct beginnen. Easy is that!

 

Bovendien zijn de tabletten volledig ecologisch en huidvriendelijk. Dat betekent dat ze geschikt zijn voor mensen met een huidallergie. Maar dat ze ook een stuk minder milieubelastend zijn ten opzichte van traditionele tabletten. Dat komt omdat de producten van Klok eco GEEN toegevoegde kleur- en geurstoffen bevatten. Hierdoor blijft het water zuiverder dan normaal en wordt het milieu ( denk bijv. aan het grondwater ) minder aangetast.

Probeer het eerst eens zelf uit met de klokbox

Benieuwd hoe de vaatwastabletten presteren? Of nog niet overtuigd van de reinigende werking van ecologische schoonmaakmiddelen? Bestel dan de klokbox voor slechts €19,99 inclusief gratis verzending in Nederland. in de klokbox profiteer je van elk Klok product in één handige doos tegen een extra zacht prijsje. Bedoelt om jou kennis te maken met ecologische power! Bestel ook eenvoudig waspoeder online , reinigingsmiddelen voor sanitair en grootverpakking waspoeder en vloeibaar wasmiddel tegen extra scherpe prijzen.

https://www.klok-eco.nl/