Source Promo
Image default
Huishoudelijk

Een stoeldop tegen krassen helpt écht

Iedereen krijgt wel eens met krassen op doe vloer te maken. Je wilt natuurlijk dat krassen niet tot nauwelijks zichtbaar zijn. Dat is helaas niet in elk geval mogelijk. Soms weten we niet eens hoe de krassen op de vloer terecht zijn gekomen. De kans bestaat dat deze ontstaan zijn omdat er een (spits) voorwerp over de vloer geschoven is. Het is makkelijk de schuld bij de kinderen te leggen, hun speelgoed blijft op de grond liggen en kan schade veroorzaken. Maar vergeet zeker niet het zware meubilaire in je woning, denk aan stoelen en tafels die regelmatig verschoven worden. Stoelen worden vooral vaak verschoven of opgetild. Als je dit zonder vloerbescherming doet is de kans groot dat je krassen maakt.

 

Bescherm je vloer met een stoeldop

Om beschadiging op je vloer te voorkomen zijn er een aantal opties die je misschien zouden kunnen helpen. Te beginnen met de stoeldop, deze stoeldoppen zijn makkelijk te bevestigen onder de poten stoelen en blijven stevig zitten. Stoelpootdopjes zijn een snelle oplossing tegen krassen op je kostbare vloer. Een stoeldop zijn in vrijwel alle basis kleuren verkrijgbaar.

 

 

Een vloerkleed is meer dan decoratie

Een vloerkleed is ook een slimme optie. Het is aan te raden een kleed groot genoeg te pakken zodat zowel de tafel als alle stoelen erop passen. Een ruw vloerkleed wordt afgeraden, dit maakt krassen en is niet comfortabel om overheen te lopen. Afhankelijk van het soort vloerkleed kan deze ook kleine krasjes maken. Het nadeel van een vloerkleed is dat je de vloer die je wil beschermen omdat je het zo mooi vindt, volledig bedekt.

https://stoeldopshop.nl/