Source Promo
Business / Marketing and Advertising

Voller haar

Het uiterlijk wordt steeds belangrijker gevonden en de ene vrouw is er meer mee bezig dan de andere vrouw. Ook vindt de één het belangrijker om geen rimpels te hebben dan de ander.

Ook je haren kunnen erg belangrijk voor je zijn en wanneer je last hebt van haaruitval kan dit erg vervelend zijn. Ook zijn er veel mensen die dun haar hebben en graag toch wat dikker haar hadden gewild. Er zijn dan ook veel artikelen op het internet over hoe jij weer dikker haar kunt krijgen of hoe je haaruitval  kan tegen gaan, maar helaas helpen deze trucjes niet altijd. Op dat moment kan je natuurlijk ook kiezen voor een behandeling die ervoor zorgt dat jij weer dikker haar krijgt. Één van die behandelingen is Xl Hair, deze behandeling kan ingezet worden tegen haarverlies, bij dun haar, bij dof haar en bij vermoeide haargroei.

Tijdens de “XL Hair” behandeling wordt er met een dunne naald hyaluronzuur in de hoofdhuid gespoten. Dit zorgt er namelijk voor dat de kwaliteit van de hoofdhuid wordt verbeterd en hierdoor worden de haren dikker, steviger en blijven ze langer zitten. Fillers worden vaak gebruikt om rimpels te laten verdwijnen, maar deze injecties zorgen ervoor dat je weer voller haar krijgt. Een behandeling duurt vaak maar 20 minuten, maar je hebt wel meerdere behandelingen nodig als je een optimaal resultaat wilt behalen. Vaak wordt er geschat dat je ongeveer zes tot acht van deze behandelingen nodig hebt. Een man heeft vaak zes behandelingen nodig, terwijl een vrouw vaak acht behandelingen nodig heeft. Denk er wel aan dat je je haar voor de behandeling wast, maar dat je er geen stylingproducten in doet. Dit zorgt ervoor dat de behandeling zo steriel mogelijk kan worden uitgevoerd, dit is voor jou ook alleen maar beter. Heb jij dus last van dun haar en helpt niets? Misschien is deze behandeling dan wel de oplossing voor jou.

http://clinic63.nl