Source Promo
Image default
Bedrijven

Vijf prachtige eilanden

Ben jij echt gek op eilanden? Check dan dit lijstje met daarin vijf eilanden die je mogelijk nog kunt toevoegen aan jouw wensenlijstje. Ben je er klaar voor?

Palawan

Palawan is één van de eilanden van de Filipijnen. Dit pareltje steekt er wel met kop en schouders bovenuit. Hier kun je zonnen op hagelwitte stranden. In de groenblauwe zee vind je bovendien prachtige tropische vissen. Palawan heeft ook nog eens authentieke vissersdorpjes en prachtige natuurgebieden. Voor natuurlijk liefhebbers is dit eiland echt een geweldig cadeau!

Bali

Natuurlijk is Bali (Indonesië) steeds bekender. Maar dat is natuurlijk geen reden, om dit eiland niet toe te voegen aan dit lijstje. Bal heeft een geweldig mooie natuur. Bovendien moet je ook echt de Balinese gerechten proeven. Er gaat hier echt een wereld voor je open. Er zijn ook vulkanische zwarte stranden, zeer indrukwekkend om te zien.

Bora-Bora

Zeker niet het goedkoopste eiland, maar wel een fantastisch eiland. Een droomplaatje tussen Australië en Zuid-Amerika. Het is een vulkanisch eiland. Bora-Bora heeft ook hele mooie witte stranden. Hier komen onder andere graag duikers.

Santorini

Het eiland Santorini is een supermooi eiland van Griekenland. Hier kun je heerlijk ontspannen. Er zijn mooie schilderachtige dorpjes met smalle straatjes om heerlijk in te dolen. Het eiland heeft in het westen hoge kliffen. In het Oosten vind je de lavastranden.  Het eiland is niet groot dus je kunt het eiland goed verkennen.

Wonen en werken op sint Maarten

Ben je helemaal verliefd op het prachtige eiland Sint Maarten? Dat kan niemand je natuurlijk kwalijk nemen. Sint Maarten staat bekend als een eiland met levendig toerisme.

Het is een bijzonder mooi eiland. Sommige mensen zijn zelfs zo verliefd geworden op Sint Maarten dat ze zijn gaan werken op Sint Maarten. Wonen en werken op Sint Maarten is ook ontzettend leuk voor wie gewoon van een prachtig eiland houdt. Er is bovendien ook een deel in Sint Maarten waar Nederlands de voertaal is.

https://www.healthz.eu/werken-op-sint-maarten/