Source Promo
Image default
Eten en drinken

Een cocktailpakket bestellen voor de feestdagen

Voor de een zijn de feestdagen waar alweer in januari naar wordt uitgekeken en voor een ander worden de feestdagen als een ‘moetje’ ervaren. Wat kun je doen om het feestgevoel bij iedereen aan te wakkeren? Een tip is om te breken met de gebaande paden. Waarom altijd uren tafelen als het eigenlijk pas altijd ná het eten gezellig wordt. Maak het kerstdiner eens wat korter en doe wat anders met de rest van de avond. Spelletjes doen het vaak goed maar tegenwoordig kun je ook zelf voor bartender spelen. Hiervoor kun je cocktails thuisbezorgd krijgen door een cocktailpakket te bestellen. Succes gegarandeerd!

‘Shake it, tante Mien!’

Bijna iedereen heeft wel een ‘tante Mien’ in de familie. Een lief persoon maar ook een muurbloempje. Juist door echt iets met elkaar te gaan doen, breek je met de patronen. Zo kan het zijn dat als je cocktails laat thuisbezorgen door MiMa Amsterdam, je aan het eind van de avond tante Mien ziet shinen. Dansend op de muziek die bij de cocktail boxen zijn meegeleverd, steelt ze de show bij het maken van de lekkerste cocktails! Bestellen dus, dat cocktailpakket!

Een foolproof cocktailpakket bestellen

Er zijn maar weinig mensen die veel cocktail-maak-ervaring hebben. Dat kan misschien afschrikken. Een cocktailpakket bestellen tijdens de feestdagen.. Is dat wel zo’n strak plan? Gelukkig neemt het bedrijf achter de cocktails thuisbezorgd dienst MiMa Amsterdam deze zorgen uit handen. Ze leveren niet alleen de lekkerste ingrediënten voor de cocktails maar vertellen je ook in goed begrijpbare stappen hoe je de cocktail thuis moet bereiden. Ook een tante Mien moet het kunnen tenslotte!

Van te voren bestellen

Het is zeker tijdens de feestdagen aan te bevelen om de boxen met cocktails een dag eerder te laten bezorgen dan dat het gebruikt zal worden. De bezorging ligt in handen van Post.nl. Zoals je weet, hebben deze het vooral in deze tijden erg druk.Een cocktailpakket bestellen doe je daarom bij MiMa Amsterdam!