Source Promo
Image default
Business / Marketing and Advertising

Verras je relaties met een originele bedrukte tas!

Tassen zijn tegenwoordig in veel verschillende soorten te verkrijgen, van simpele jutte tassen tot grote koeltassen en strandtassen. Daarom zijn tassen hét perfecte relatiegeschenk om aan uw kennissen, vrienden of relaties te geven. Door de vele mogelijkheden kunt u met elk budget wel een geschikt relatiegeschenk vinden. Door de tas ook nog te bedrukken met een originele tekst of het logo van uw bedrijf heeft u een perfect relatiegeschenk weten te vinden. Omdat een tas altijd van pas zal komen weet u zeker dat het relatiegeschenk goed ontvangen zal worden. Daarnaast zullen uw kennissen, vrienden of relaties ook altijd aan uw bedrijf herinnerd worden wanneer zij de tas gebruiken. 

 

Verschillende soorten tassen

Het aanbod tassen is vandaag de dag erg groot. Het kan dan ook lastig zijn om de perfecte tas te vinden voor uw klanten of relaties. Van simpele tassen die u kunt gebruiken tijdens het winkelen tot tassen met een inhoud van wel 15 liter, alles is mogelijk. Zoekt u een relatiegeschenk voor een grote groep relaties, dan zijn katoenen-, ecotassen uitermate geschikt. Deze tassen zijn over het algemeen niet duurder dan 2,- per stuk. Dus zeer geschikt om in grote getalen in te kopen. Heeft u meer budget te besteden, dan zou een reistas een geschikt relatiegeschenk kunnen zijn. Tegenwoordig gaan mensen vaak een weekendje weg of pakken ze meerdere malen per jaar het vliegtuig voor een korte zonvakantie, een reistas zal dan altijd van pas komen. Zoekt u een relatiegeschenk voor een sportieve groep vrienden of kennissen, dan zal een sporttas ook altijd van pas komen. Wanneer deze tas dan ook nog bedrukt is, dan zal men continu aan uw bedrijf herinnerd worden.

 

Laat uw tas bedrukken met een originele boodschap

Heeft u de perfecte tas voor uw kennissen, vrienden of relaties weten te vinden? Laat deze dan bedrukken met een pakkende tekst of uw bedrijfslogo. Een bedrukte tas kan namelijk zeer opvallend werken. Zo komen uw kennissen, vrienden of relaties continu in contact met uw bedrijf. Wordt de tas veelvuldig buitenshuis gebruikt door de ontvanger? Dan zullen andere mensen ook in contact komen met uw bedrijf. Dit zal de naamsbekendheid voor uw bedrijf dus ten goede komen.

Om de verschillende tassen te bedrukken wordt er voornamelijk gebruik gemaakt van de zeef- of transferdruk. Beide technieken zorgen voor een kwalitatief goede druk. U hoeft dus niet bang te zijn dat de bedrukking langzaam vervaagd om uiteindelijk niet meer leesbaar te zijn. Zoekt u dus een origineel én bruikbaar relatiegeschenk? Kies dan voor de bedrukte tas!

 

 

 

Advertorial:

Wil jij ook hoger in Google komen?

Online marketing bureau Adbull is de specialist op het gebied van SEO en linkbuilding. We laten graag gratis en geheel vrijblijvend zien wat we kunnen! Vraag direct de Gratis SEO Analyse t.w.v. € 249,- aan. ** Voor webdesigners en marketingbureaus bieden we onze linkbuilding diensten ook white label aan. **

www.adbull.nl