Source Promo
Image default
Aanbiedingen

Uw deurmat voor binnen gebruik kunt u bij A&D Logomat B.V. bestellen

Deurmat binnen

Een deurmat voor binnen is voor iedereen van belang. Deze draagt niet alleen bij aan de uitstraling van uw huis of bedrijfspand door bijvoorbeeld uw logo, maar draagt zeer zeker ook bij aan de hygiëne in uw pand. Daarom adviseren wij van A&D Logomat te kiezen voor een deurmat voor binnen van goede kwaliteit! U kunt wel een goedkope deurmat voor binnen kopen bij elke willekeurige winkel, maar deze heeft vaak geen enkele werking.

Onze professionele deurmatten voor binnen gaan jarenlang mee, hebben een antislip rubberen rug en zien er daarnaast natuurlijk ook geen eens erg goed uit!

Hieronder introduceren we enkele van onze deurmatten voor binnen;

Logomatten

A&D Logomat beschikt over vier verschillende soorten deurmatten voor binnengebruik die te leveren zijn met een logo. We hebben het dan over onze Logomat Pro, zijn jongere broertje de Logomat Pro XL, de Logomat Pro Green die van 100% gerecycled materiaal wordt gemaakt en onze Logomat Pro XL, die geleverd kan worden tot zelfs 2,4 meter bij vijf meter of twee meter bij tien meter!

Al deze deurmatten voor binnen kunnen geleverd worden in wel 66 kleuren en zijn van professionele kwaliteit! Daarnaast beschikken ze allemaal over een antislip rubberen rug en zijn deze wasbaar tot wel 60 graden!

Effen matten

Onze Effen matten zijn natuurlijk ook van professionele kwaliteit en beschikken over een nitril rubberen rug die antislip werkt. En ja, ook deze deurmatten voor binnen zijn wasbaar tot wel 60 graden!

Met betrekking tot effen matten beschikken we over de Effen Pro die leverbaar is in elf kleuren en onze Effen Pro full color die leverbaar is in 66 kleuren.

Daarnaast kunnen zowel de Logomat Pro Green als de Logomat Pro XL ook in effen kleuren worden geleverd in alle 66 kleuren!

Multicolors

De laatste deurmatten voor binnen waar we het over willen hebben zijn onze multicolors. Ook deze matten zijn van dezelfde professionele, wasbare kwaliteit met nitril rubberen rug waardoor ook deze matten als antislip kunnen worden gekenmerkt.

We kunnen de volgende multicolors aanbieden; de Multicolor Pro, Multicolor Pro Luxe, Multicolor Pro Katoen, Multicolor Pro Plus en Multicolor Pro Plus.

Deze deurmatten voor binnen worden multicolor genoemd omdat de garen waarmee wordt gewerkt geen effen kleur zijn, maar meerdere kleuren door elkaar. Om dit goed te begrijpen adviseren we u naar onze website te gaan en de verschillende kwaliteiten die we u kunnen bieden te bekijken. Zodoende krijgt u niet alleen meer informatie over onze kwaliteiten, maar ook meer inzicht in hetgeen u het best bij uw situatie vindt passen.

https://www.adlogomat.nl/binnenmatten