Source Promo
Image default
Vakantie

Top 3 activiteiten op Curaçao

Je gaat op vakantie naar het paradijselijke eiland Curaçao! Wist je dat er op deze ultieme strandbestemming ook genoeg activiteiten te beleven zijn? In deze blog lees je de 3 leukste activiteiten van dit eiland!

Klein Curacao

De meest bekende én meest leuke activiteit wanneer je op Curacao bent: een Klein Curacao trip! Klein Curacao is een onbewoond eiland vlak bij Curacao met de meest hagelwitte zandstranden. Het is echt een bounty eiland en onmisbaar wanneer je op vakantie bent in Curaçao. Je kan er alleen met de boot heen. Er worden veel georganiseerde trips naar Klein Curacao aangeboden, je kunt dan kiezen voor een motorboot, catamaran of een groter schip. Tijdens een Klein Curacao trip bezoek je een aantal bezienswaardigheden zoals de monumentale vuurtoren, de onderwatergrot en het scheepswrak. Daarna kun je heerlijk chillen aan het prachtige strand of snorkelen met schildpadden.

Strand-hoppen

Curacao staat niet voor niks bekend om zijn prachtige stranden met onderwaterleven. Breng daarom een dag door op de verschillende stranden van Curaçao! Je kan dit uiteraard allemaal zelf regelen maar wanneer je bijvoorbeeld met de boot wilt gaan is een georganiseerde tour toch prettiger. Vooral wanneer je de onbekende strandjes wilt opzoeken is zo’n reis ideaal, vaak is snorkeluitrusting ook nog eens inbegrepen!

Jeeptour

Curaçao heeft ook een ruige kant, aan de noordwestkust ligt namelijk Nationaal Park Shete Boka met mooie natuur! Er worden veel verschillende jeep safari’s aangeboden waar je onder andere de mini-woestijn kan verkennen en wandelen door de eeuwenoude grot. De meeste jeep safari’s hebben een lokale gids die je een prachtige tour geeft langs het westen van Curaçao. Vergeet niet je comfortabele kleding en dichte schoenen!

https://curacao-trips.com/