Source Promo
Image default
Vervoer en transport

Sourcing bij de scootergroothandel

Sourcing is het inkopen van producten en half-fabrikanten. Dit gebeurt vaak in andere landen, omdat de inkoopprijs daar goedkoper is. U kunt enorm veel winst behalen door producten in te kopen in Aziatische landen als China en Taiwan. Door aan sourcing te doen worden uw marges groter. Toch brengt het veel risico’s en valkuilen met zich mee, want de bestelde producten moeten een grote afstand afleggen. Hiernaast kan het zijn dat u een enorm bedrag aan invoerrechten moet betalen. Daarom biedt scootergroothandel Doleweerd de oplossing. Besteed uw sourcing aan hen uit!

De scootergroothandel die nét wat extra’s biedt

Als enige grossier in Nederland biedt scootergroothandel Doleweerd een ‘sourcing’ service. Wanneer u gebruikmaakt van deze service kunt u maximaal profiteren van de kansen die import biedt, terwijl u tegelijk de risico’s minimaliseert. Doleweerd helpt u met het vinden van een leverancier en beoordeelt de betrouwbaarheid en kwaliteit, zodat u niet tegen onverwachtse problemen aanloopt. Vervolgens onderhandelt u samen met Doleweerd over een prijs en regelt en beoordeelt dit bedrijf de samples. Ook zorgt de scootergroothandel voor een goede kwaliteitscontrole na de productie en wordt het transport geregeld.  De laatste stappen zijn de aangifte en betaling van importheffingen, het inklaren van goederen en de kwaliteitscontrole na ontvangst. Als allerlaatst wordt de nazorg gedaan. Een sourcing-proces is lang en afhankelijk van het type product en de producent. Bij elke stap loopt u het risico de potentiële winst mis te lopen. Daarom helpt Doleweerd u met jarenlange ervaring in het inkopen van producten in Azië. Ze zijn bekend met de wetgeving en met de risico’s en zorgen ervoor dat u kunt meeliften op hun ervaring en transporten.

Besteed uw inkoopproces uit

Wat is er heerlijker dan uw inkoopproces uit te besteden aan een groothandel voor scooter- en bromfietsaccessoires? Zij hebben er verstand van en helpen u het optimale eruit te halen. Wacht niet langer en geef uzelf wat rust door uw werk te outsourcen.

https://www.doleweerd.nl/