Source Promo
Image default
Bedrijven

LED filament lamp

LED filament lamp

In deze moderne tijd stappen veel mensen af van gloeilampen en kiezen ze voor de energiezuinigere LED filament lamp. Als u echter nog niet van de nieuwste trend in verlichtingstechnologie hebt gehoord, laten wij u dan vertellen waar het allemaal om gaat! De LED filament lamp was een recente ontwikkeling die nog niet de aandacht van het grote publiek heeft gekregen, omdat de populariteit ervan gestaag toeneemt bij degenen die deze filament lampen al eerder zijn tegengekomen.

LED filament lampen bootsen het uiterlijk van een ouderwetse gloeilamp na, maar met veel betere technologie om authenticiteit en warmte te garanderen. Het vervangen van gloeidraden is waar het allemaal om draait – kleine LED’s (verwerkt in de lamp) zorgen ervoor dat ze net zo effectief zijn als hun voorgangers zonder misplaatst of nep te lijken wanneer u ze mee naar huis neemt om aan uw muren te hangen!

Fittingen lamp

De lampfitting is het gedeelte van een gloeilamp dat aan het armatuur is bevestigd. Het verwijst ook naar de plaats waar het op de metalen delen is bevestigd (ook “arm” genoemd). Er zijn drie typen: schroefdraad, bajonet en stekker. Van elk type zijn er verschillende versies verkrijgbaar in verschillende maten met verschillende vermogens, afhankelijk van hoeveel elektriciteit ze gebruiken voor verlichtingsdoeleinden; hieronder bespreken we enkele veel voorkomende die u misschien al kent!

Halogeen vervangen door LED

Wilt u uw oude halogeenlampen vervangen door LED’s? Dan heeft 123Lampenshop een ruim assortiment LED-lampen voor verschillende soorten en maten. U kunt de perfecte lamp vinden die in de armatuur of lampenkap past. Dan hoeft u hem alleen nog maar in het stopcontact te steken!

Hoeveel lumen nodig

De hoeveelheid lumen die u nodig hebt, hangt af van de grootte, de stijl en de sfeer in uw kamer. Als de kamer bijvoorbeeld klein is met witte muren en meubels, dan zullen minder felle lampen de ruimte groter doen lijken; maar voor een grotere kamer met een donkere vloer of gekleurde muren enz. is fellere verlichting nodig om hetzelfde effect te bereiken als in kleinere ruimtes.

https://123lampenshop.nl/algemeen/led-filament-lamp/