Source Promo
Image default
Auto's en Motoren

Snelheidsborden die weggebruikers attent maken op hun snelheid

Voor de verkeersveiligheid is het belangrijk dat alle verkeersdeelnemers zich aan de geldende snelheidslimieten houden. Deze zijn er immers niet voor niets. In de praktijk worden de snelheidslimieten helaas niet altijd even goed nageleefd, ondanks dat er duidelijke snelheidsborden langs de weg staan. Hoe zorgt u er dan voor dat weggebruikers zich alsnog aan deze limieten houden? Simpel: door hen meer bewust te maken van hun snelheid en attent te maken op de mogelijkheid om een bekeuring te ontvangen voor te hard rijden. Dit bereikt u heel eenvoudig met behulp van digitale snelheidsborden die de snelheid van voorbijgaande weggebruikers weergeven.

Een handige oplossing die zowel permanent als tijdelijk kan worden ingezet

Het is niet gek dat u op steeds meer plekken digitale snelheidsborden tegenkomt. Onder andere in schoolzones en andere gebieden waar veel kwetsbare weggebruikers deel nemen aan het verkeer, kan het zich lonen om permanent een digitaal snelheidsbord neer te zetten. Zo blijft u weggebruikers confronteren met hun snelheid en is de kans groot dat zij zich beter aan de snelheid blijven houden. De kans bestaat immers altijd dat zij hun oude gedrag hervatten wanneer het snelheidsbord wordt weggehaald. Heeft u een plek binnen uw gemeente waar u graag een digitaal snelheidsbord wilt plaatsen? Of beheert u een bedrijventerrein en wilt u hiervoor zo’n bord inzetten? Waar voor u de snelheidsborden ook nodig heeft: u gaat hiervoor het best naar Actime. Deze specialist biedt namelijk een ruim aanbod aan verkeersoplossingen van vooraanstaande kwaliteit.

Ga voor een snelheidsbord dat meer kan

De digitale snelheidsborden van Actime kunnen meer voor u betekenen dan enkel helpen met snelheidsbewustwording onder weggebruikers. Zo kunt u ze ook laten voorzien van betrouwbare meetapparatuur die de hoeveelheid voorbijgaand verkeer meet. Zo krijgt u waardevolle inzichten in de verkeersdoorstroming van de plek waar u het snelheidsbord inzet. Bent u benieuwd wat er zoal mogelijk is? Neem dan contact op met de experts van dit bedrijf. Zij vertellen u graag meer over de opties die het best op uw situatie aansluiten.

https://www.actime.nl/