Source Promo
Business / Marketing and Advertising

Schoonmaak fouten

Schoonmaken wordt in ieder huishouden iedere dag gedaan. Niet het hele huis wordt dan schoongemaakt maar kleine dingetjes. Meestal is het de vrouw in het huis die eens orde op zaken stelt en alles wil schoonmaken. Het gehele huis schoonmaken is een behoorlijke klus, daarom willen de meeste mensen het snel doen om het achter de rug te hebben. Tijdens het schoonmaken worden er dan een aantal foutjes gemaakt. Deze foutjes kunnen het schoonmaken verminderen waardoor je niet het gewenst resultaat zal bereiken. In dit artikel lees je hoe je deze foutjes kan voorkomen.

Doe eerst de vervelende klusjes Door de vervelende klusjes uit te stellen zal je hier telkens tegenop kijken waardoor je niet beter zal gaan schoonmaken. Door eerst de vervelende klusjes te doen, bijvoorbeeld badkamertegels schoonmaken, kan je die al van je lijstje afstrepen. De badkamer voegen schoonmaken is een vervelende klus, maar deze kan je beter al gedaan hebben dan er telkens tegen op te hikken.

Vervang de stofzuigerzak op tijd Stofzuigen gebeurt meestal een tot twee keer per week. Een stofzuigerzak raakt hierdoor langzaam aan vol. Je moet een stofzuigerzak eigenlijk al vervangen voordat hij vol zit. Omdat een stofzuigerzak na 2/3 vol te zitten al kracht verliest. Hierdoor zal de stofzuiger dus minder stof en kruimels opzuigen waardoor je weer vaker moet stofzuigen. Vervang de zak dus op tijd en verlies hierdoor geen kracht.

Ramen lappen is ook een klus die niet veel mensen graag doen. Ramen worden echter wel snel vies, door de wind en regen. Hierdoor zal je allerlei vlekken en strepen op je raam te zien krijgen. Het is daarom noodzakelijk om eens in de maand je ramen te lappen en zemen. Een veel gemaakte fout bij ramen zemen is dat mensen het in de zon gaan doen. Hierdoor zullen de waterdruppels juist sneller opdrogen voordat je ze kan zemen. Hierdoor ontstaan er juist vlekken op je raam.

https://www.voegxpert.nl/