Source Promo
Business / Marketing and Advertising

Repromat heldere boodschap

Repromat is de aangewezen leverancier voor grootformaat print- en scanoplossingen. Repromat, met hun vestiging in De Meern, biedt al 40 jaar oplossingen aan overheidsinstellingen, de grafische industrie, de bouw en aan bibliotheken. De mogelijkheden zijn werkelijk ongekend, en men werkt enkel met merken en producten van hoogstaande kwaliteit. Afgezien van het product zelf, levert repromat ook de software, de service en de supplies. Ook worden gebruikers van de producten goed ingelicht en getraind zodat gebruikers goed met de producten weten om te gaan. Nu kan het gebeuren dat een aangeschaft apparaat in een storing komt te staan. Repromat biedt de mogelijkheid om producten af te sluiten met een servicecontract. Met een landelijk dekkend netwerk zal repromat, indien nodig zo snel mogelijk een servicemonteur ter plaatse sturen. Het kan ook zijn dat een medewerker van de servicedesk middels een telefonische instructie het probleem weet te verhelpen. Soms kan het probleem software of netwerk gerelateerd zijn. Repromat is in staat om op afstand het apparaat over te nemen en te herstellen.

Repromat billboard reclame

Repromat biedt al jaren oplossingen voor bedrijven en instellingen die een boodschap willen uitdragen. Je wilt je profileren, een boodschap uitdragen en een imago opbouwen. Je wilt natuurlijk anders zijn dan de rest. Dit kan je doen door bijvoorbeeld billboard reclame. Met billboard reclame bereik je een enorm publiek, en je kan je er enorm mee profileren en onderscheiden. Denk dan bijvoorbeeld aan een politieke partij, die je wilt laten nadenken over het klimaatvraagstuk. Een poppodium wil de optredens van komend weekend kenbaar maken. Repromat heeft alles in huis om je bedrijf of instelling de juiste uitstraling te geven. Neem daarom vrijblijvend contact op, bekijk de website of bezoek de showroom. Repromat heeft de expertise in huis om te bepalen welke producten en toepassingen het beste bij je werken.

Bouwsector

Repromat levert ook veelzijdige producten voor andere doeleinden. Afgezien van louter commerciële grootformaat print- en scanoplossingen, voor reclamedoeleinden, bestaan er vele andere toepassingen. Zo moet je bijvoorbeeld denken aan de bouwsector. Bouwtekeningen worden tegenwoordig digitaal geproduceerd. Repromat heeft hiervoor grootformaat print- en scanoplossingen in huis voor permanent en tijdelijk gebruik. Wil je meer weten, bezoek dan eens de website.