Source Promo
Business / Marketing and Advertising

HP Pagewide printer

Jawel, de HP Pagewide printer is er eentje die vrijwel onmisbaar is wanneer jouw organisatie grootformaat wil printen, en daarvoor niet heel veel kleine A4’tjes voor wil gebruiken. Met een HP Pagewide printer is het mogelijk om in één keer de volledige breedte te printen van een document. Dit is super praktisch voor bouwtekeningen, voor posters en andere designs die op een groter formaat nodig zijn dan A4. Dat is het grote voordeel van een HP Pagewide printer, je kunt in één keer gewoonweg de complete breedte printen! Dit kan zelfs tot een meter breed, iets wat andere grootformaat printers niet altijd kunnen, maar een HP Pagewide printer wel.

Wat betekent een HP Pagewide printer voor mij?

Wat betekent een HP Pagewide printer voor jou als klant? Een HP Pagewide printer betekent voor jou en jouw organisatie, dat je automatisch sneller en effectiever werken dan met andere systemen die op de markt zijn! Niet langer hoeven posters en bouwtekeningen in stukjes uitgeprint worden, maar kan het gewoon in één keer met de HP Pagewide printer. Het systeem van de HP Pagewide printer werkt zeer eenvoudig. Wil je iets printen tot wel een meter breed? Wat je dan gewoon doet is de printopdracht via een smartphone of zelfs een tablet naar de pas-gekochte HP Pagewide printer sturen, en dan wordt het uitgeprint! Dat is waar je van profiteert als klant van Repromat, met een nieuwe HP Pagewide printer. We kunnen tal van verhalen met jou delen van klanten die uiterst tevreden zijn met hun nieuwe HP Pagewide printer, maar door gebrek aan ruimte gaan we het nu hebben over de HP Pagewide printers die je bij Repromat kunt krijgen.

De HP Pagewide printers van Repromat

Repromat heeft drie soorten HP Pagewide printers, en iedere soort heeft unieke voordelen. De HP Pagewide printer soorten van Repromat zijn de HP Pagewide XL 4000 printer, de HP Pagewide XL 5000 printer en de HP Pagewide XL 8000 printer. Alle HP Pagewide printers kunnen ook in zwart-wit printen. Wil je weten wat elke HP Pagewide printer apart kan doen? Bezoek onze website!