Source Promo
Business / Marketing and Advertising

Promoten van een crypto-project

Ben je begonnen aan een (groot) cryptocurrency- of blockchainproject? Dan is het belangrijk om deze te gaan promoten. Dit zal niet altijd even makkelijk gaan. Veel grote advertentie-opties sluiten dit soort projecten tegenwoordig uit. Dit komt omdat in het verleden veel ICO’s (Initial Coin Offerings) frauduleus waren. Deze werden dan ook gretig gepromoot op diverse sociale media. Welke tactieken kun je wel gebruiken om een cryptoproject of blockchainproject te promoten of adverteren?

Gastblog schrijven

Er zijn veel buitenlandse, maar ook Nederlandse crypto-websites. Zo is Bitcoinsaltcoins.nl een van de grotere spelers in Nederland, Cointelegraph.com, Nulltx.com en Cryptoverze.com zijn dat in het buitenland. Je kan deze websites aanschrijven om een gastblog te schrijven. Je schrijft deze dan helemaal zelf en mag hier vaak jouw project in promoten. Vaak kun je ook een link naar het project kwijt. In sommige gevallen schrijft de redactie van de website zelf de blog en kun je deze na het proeflezen laten plaatsen.

Adverteren op Bitcoinsaltcoins.nl

Wil je een groot Nederlandstalig publiek, geïnteresseerd in cryptocurrency en blockchain, bereiken? Dan is adverteren op Bitcoinsaltcoins.nl een uitstekende opties. Er zijn meerdere mogelijkheden om te adverteren. Een aantal mogelijkheden:

  • Advertenties op tactische posities op de website plaatsen
  • Eerlijke review laten schrijven door een redacteur
  • Informatie-blog laten schrijven door een redacteur
  • Een link inkopen ten behoeve van linkbuilding

Advertenties inkopen op gerelateerde websites

Er zijn, naast de bovengenoemde Nederlandse website, meerdere grote websites waarop je kan adverteren. Probeer bijvoorbeeld eens:

 

Je bereikt dan zeker een internationaal miljoenenpubliek, maar de prijzen liegen er niet om. Je moet vaak diep in de buidel tasten om advertentieruimte in te kopen op dit soort websites. Afhankelijk van de potentie van jouw cryptocurrency project of blockchain project, kun je dit overwegen.

Review laten schrijven

Een review laten schrijven van jouw nieuwe idee is wellicht een goede optie. Als de recensent zijn of haar gang kan gaan, weet je meteen waar je aan toe bent. Bevalt jouw project? Of is het juist geen goed idee. Soms is het handig om in de opstartfase een deskundig persoon naar je project te laten kijken.

https://www.husl.nl/