Source Promo
Business / Marketing and Advertising

Dit zijn leuke laptoptassen voor dames en heren

Een laptoptas koop je vaak samen met een laptop, want je laptop is kwetsbaar en kan snel kapot gaan als je hem zomaar in een tas doet zonder enige bescherming. Gelukkig kun je tegenwoordig bij veel tassenmerken terecht voor laptoptassen in allerlei vormen en maten en wordt er ook soms onderscheid gemaakt tussen dames en heren laptoptassen. Ben jij dus ook nog op zoek naar een vrouwelijke of juist mannelijke laptoptas? In dit artikel delen we een aantal leuke opties! 

Dames laptoptasssen 

Vrouwen zijn vaak helemaal gek op tassen, dus moeilijk wordt het niet om een leuke dames laptoptas uit te kiezen. Shoppers en schoudertassen vinden gretig aftrek, want hiermee kun je eindeloos variëren en ze staan goed bij veel verschillende soorten outfits. In het algemeen staan kleinere tassen beter bij dames, omdat dat wat vrouwelijker is dan een grote lompe tas. Bij een laptoptas geldt dus ook hetzelfde: laptops zijn doorgaans al aan de grote kant, dus je kunt het beste kiezen voor een laptoptas die niet al te groot is. Dit betekent dus dat je voor een laptoptas moet gaan die niet teveel ruimte overhoudt voor andere spullen zoals boeken. En zoals je misschien wel weet, kleedt een donkere kleur ook af. Een laptoptas in een donkere kleur zal daarom ook eleganter lijken dan wanneer je voor een lichte kleur gaat. 

Heren laptoptassen 

Voor de heren zijn er ook veel opties als het op heren laptoptassen aankomt. Een rugzak is bijvoorbeeld enorm populair bij scholieren en studenten, want deze staan stoer en sportief. Merken als Herschel hebben bijvoorbeeld veel leuke laptoprugzakken. Maar ook laptoptassen in de vorm van messenger bags zijn heel geschikt voor mannen die tussen casual en stoer in willen zitten. Een messenger bag staat wat gekleder dan een rugzak, maar is toch nonchalant genoeg. Heren die een laptoptas zoeken om te gebruiken in een formele werkomgeving, kunnen een leren aktetas kiezen. Een leren aktetas staat namelijk heel zakelijk en donkerbruin of zwart leer staat mooi bij maatpakken.

 

 

 

Advertorial:

Wil jij ook hoger in Google komen?

Online marketing bureau Adbull is de specialist op het gebied van SEO en linkbuilding. We laten graag gratis en geheel vrijblijvend zien wat we kunnen! Vraag direct de Gratis SEO Analyse t.w.v. € 249,- aan.

www.adbull.nl

https://www.marington.nl/laptoptassen/