Source Promo
Image default
Dienstverlening

PDARepair; hét adres voor kwalitatieve smartphone reparaties

Valt jouw telefoon regelmatig zomaar uit tijdens het kijken van je favoriete serie of moet je hem binnen no time weer aan de oplader leggen tijdens het spelen van een game? Dit is natuurlijk erg irritant. Vaak is je telefoon zelf nog helemaal prima maar loopt de capaciteit van je accu achteruit. Het is natuurlijk zonde om alleen voor dit probleem een heel nieuw toestel aan te moeten schaffen. Dit is gelukkig ook helemaal niet nodig!

Woon jij in Breda of in de omgeving van Breda? Laat de accu van telefoon vervangen in Breda bij PDARepair. Bij de oude mobiele telefoons kon je zelf de accu uit je telefoon halen en vervangen, telefoons waren toen nog voorzien van een losse accu. Bij de smartphones van tegenwoordig is het niet meer mogelijk om de accu zelf uit de telefoon te halen, omdat deze tegenwoordig helemaal ingebouwd zijn. Hierdoor blijft de accu goed op zijn plek zitten en maakt de accu altijd goed contact met de smartphone. Vernieuwen van de accu is helaas wel een stuk lastiger geworden en moet je uitbesteden. De erkende reparateurs van PDARepair weten hier prima raad mee. In een half uurtje tijd hebben ze voor jou de accu vervangen voor een nieuwe en kan jij weer genieten van je serie of game zonder dat je telefoon steeds uitvalt of heel snel leeg is.

Nieuwe onderdelen van het merk van jouw smartphone

Bij PDARepair hebben we accu’s op voorraad voor verschillende modellen van Samsung, iPhone en Huawei. De accu’s zijn afkomstig van Samsung, Apple en Huawei zelf, wij gebruiken bij voorkeur  originele onderdelen. Als je wilt kunnen wij een nieuwe accu met een extra lange levensduur in jouw smartphone zetten.

Ruime openingstijden

Is jouw iPhone uit jouw broekzak gevallen en is het scherm nu kapot? Dan baal je waarschijnlijk gigantisch. Voor iPhone scherm vervangen in Breda kom je ook gewoon naar ons toe. Geef ons een half uurtje en je ziet niets meer van het val-ongelukje!

Je kan 6 dagen per week bij ons terecht. Je hoeft bij ons geen afspraak te maken, je kunt gewoon tijdens de openingstijden naar binnen wandelen en wij gaan direct voor je aan de slag.

https://pdarepair.nl/