Source Promo
Image default
Verbouwen

Hier vindt u passende houten vloeren voor uw woning in Noord-Brabant

U wilt graag een houten vloer in huis, maar weet nog niet zo goed waar u dan het beste voor kiest. Op het gebied van houten vloeren zijn er diverse opties voor uw woning in Noord-Brabant, wat de keuze niet makkelijker maakt. Er zijn verschillende factoren die belangrijk zijn wanneer u een soort vloer kiest. Het is belangrijk om erbij stil te staan in welke ruimte u de vloer wilt leggen, of de vloer waterbestendig moet zijn en tot hoeveel onderhoud u bereid bent.

Een natuurlijke uitstraling geeft uw woning iets extra’s

Een van de voornaamste redenen om voor een massief houten vloer te kiezen, is de natuurlijke uitstraling die deze vloeren aan uw woning in Noord-Brabant geven. In een massief houten vloer zijn diepe nerven bijvoorbeeld goed te zien, waardoor de vloer een robuuste uitstraling krijgt. Wanneer u van een natuurlijke uitstraling houdt, maar bang bent dat de vloer gaat krimpen of uitzetten, kiest u voor een vloer bestaande uit meerdere lagen. Bij diepe nerven is de onderliggende plank zichtbaar, maar de vloer heeft minder last van tempartuurschommelingen of luchtvochtigheid.

Vochtige ruimtes

Voor vochtige ruimtes in uw woning in Noord-Brabant, zoals de badkamer, is het verstandig om voor pvc-vloeren te kiezen. Ook in de keuken is er een grote kans dat u af en toe water morst en dus is hier tevens pvc aan te raden. Pvc-vloeren hebben geen zichtbare nerven, maar lijken verder veel op een houten vloer. Het grote voordeel van pvc-vloeren is dat ze waterbestendig zijn en daarmee in iedere ruimte in uw woning in Noord-Brabant gebruikt kunnen worden.

Kies uw nieuwe vloer uit

Bent u er nog niet helemaal uit of u houten of pvc-vloeren in Noord-Brabant wilt? Dan gaat u naar de showroom van Van der Heijden Vloeren in Nuland. Hier ziet u veel voorbeelden en vraagt u advies aan een expert. Afhankelijk van de indeling van uw huis en uw leefstijl, voorziet een expert u van advies op maat. Bezoek daarom deze expert in Nuland en laat u verrassen!