Source Promo
Image default
Vervoer en transport

Een rolstoelauto of aangepaste auto kopen

Mobility4All B.V. uit Harbrinkhoek, vlakbij Almelo, is een full-service bedrijf voor iedereen die een aangepaste auto wil kopen. Wilt u een occasion kopen of wilt u liever huren of leasen? Bij dit bedrijf is alles mogelijk zodat u veilig de weg op kunt. Zij beschikken over alle veilige vastzetsystemen die voldoen aan de ISO10542 certificaten en over de code Veilig Vervoer Rolstoelinzittenden. Niet alleen voor particulieren is het mogelijk om een aangepaste auto te kopen, ook voor bedrijven is het zeer aantrekkelijk om bij dit specialistische bedrijf een voertuig aan te schaffen. Werkt u voor, of bent u eigenaar van een taxibedrijf, non-profitorganisatie, zorgboerderij of stichting en heeft u een klein budget? Overweeg dan om te leasen en als u genoeg sponsoren vindt, is er een mogelijkheid dat u niets of weinig hoeft te betalen.

Ook voor de verkoop van uw aangepaste auto

Heeft u om wat voor reden dan ook uw invalidenvoertuig niet meer nodig? Ook dan bent u bij Mobility4All B.V. aan het juiste adres. Voordat u langsgaat, moet u wel even bekijken of uw auto aan de eisen voldoet. U mag namelijk onder andere maximaal 160.000 kilometer gereden hebben, het voertuig mag maximaal vier jaar oud zijn en het onderhoud aan de auto moet aantoonbaar zijn. Twijfelt u nog over de verkoop van uw auto of overweegt u om een aangepaste auto te kopen? Dan helpen de medewerkers van dit bedrijf u deskundig verder.

Over dit bedrijf en hun klanttevredenheid

Mobility4All B.V. is een kwalitatief hoogwaardig bedrijf met een hoge klanttevredenheid. Zij zijn in 1959 begonnen en hebben in meer dan 60 jaar al heel wat ervaring opgedaan in het opknappen en aanpassen van auto’s. U bent altijd welkom om een vrijblijvende afspraak te maken, zodat u alle vragen kunt stellen die u kunt bedenken. Geen vraag is te gek!

https://www.mobility4all.nl/

Gerelateerde artikelen

Een personenbusje huren kilometervrij doet u net zo gemakkelijk online

Jouw caravan verkopen? Verkoopjecaravan.nl helpt jou hierbij!

Keurmerkverhuizer.nl; hét verhuisbedrijf in Rotterdam