Source Promo
Image default
Aanbiedingen

Opleiding met baangarantie

Met ons hbo/wo traineeship krijg je van ons alle tools in handen om je te specialiseren binnen het vakgebied van je uiteindelijke keuze. Misschien ben jij wel een compliance officer in de dop, want je vertelt ons dat je regelmatig in de krochten van Wikipedia belandde omdat je van artikel naar artikel bleef klikken. Kortom: samen met een van onze corporate recruiters kom je erachter welk traineeship het beste bij jouw persoonlijkheid, talenten en ambities past!

 

Met ons hbo/wo-traineeship krijg je van ons alle tools in handen om je te specialiseren binnen het vakgebied van je uiteindelijke keuze. Van financieel adviseur tot schadebehandelaar, van hypotheekacceptant tot pensioenspecialist: je kunt alles.

 

In het hbo/wo traineeship bij Talent&Pro ontdek je wat jouw talenten zijn, wat je wilt worden en hoe onze bedrijven op jou zitten te wachten om de vacature in te vullen.

 

Ben jij een getalenteerde young professional die aan de slag wil in de dynamische wereld van banken, verzekeraars en pensioenfondsen? Dan zijn onze opleidingen en traineeships met baangarantie de oplossing voor jou. Onze traineeships zijn eigenlijk een betaalde opleiding met baangarantie en baan met baangarantie in één. Wat dat precies inhoudt? Wij leggen het u graag uit.

 

Ben jij een getalenteerde jonge professional die wil werken in de dynamische wereld van banken, verzekeraars en pensioenfondsen? Dan zijn onze finance traineeships de oplossing voor jou. Ons traineeship combineert gecertificeerde opleidingen en trainingen met relevante praktijkervaring. Je start met een betaald traineeship bij Talent&Pro waar je direct deel uitmaakt van een community van professionals die ook werken aan hun professionele ontwikkeling. Naast een onbeperkt opleidingsbudget kun je het volgende verwachten: een mooi basissalaris dat met je meegroeit, een auto van de zaak, volledige assistentie bij relocation en een team van collega’s die een vergelijkbaar pad volgen of fulltime met jouw ontwikkeling bezig zijn.

https://www.talent-pro.com/traineeships/traineeship-hbo-wo/