Source Promo
Image default
Vervoer en transport

Op vakantie in eigen land? Huur een bagagewagen bij JobCar

Wilt u spullen of materiaal vervoeren? Een aanhangwagen huren doet u bij JobCar! Ze zijn te huur voor een paar uur, een dag, een aantal dagen of meerdere weken. De elektrische kipper is geschikt om bijvoorbeeld tuinafval, grond en stenen te vervoeren. Met één druk op de knop kunt u de bak legen. Gaat u de oude koelkast of versleten meubels naar de milieustraat brengen? De geremde open bakwagen en de tandemasser zijn geschikt. Dit laatste model dankt zijn naam aan de twee evenwijdig achter elkaar liggende assen. De autoambulance is ontworpen om auto’s en andere grote voorwerpen te verplaatsen. Deze aanhanger is voorzien van rijplaten en een handlier.

Bagagewagen huren

Persoonlijke spullen – denkt u aan koffers of tassen met kleding, etenswaren, een tent en slaapzakken – kunt u vervoeren in een bagagewagen. JobCar verhuurt de volgende drie soorten:

– Stema mammoet carrier;

– Anssems gt500;

– Anssems gt750.

Alle drie de bagagewagens zijn zogenoemde dichte aanhangers. Ze hebben een slot op de klep en sluiten waterdicht af; uw bagage ligt te allen tijde veilig en droog in de bak. De opening is groot, zodat inladen en uitladen gemakkelijk verloopt. De klep heeft een luchtveer en gaat soepel open en dicht. Heeft u de vakantiebestemming al bepaald? Nee? We geven u een paar tips.

Vakantietips

Op boerderijcamping Zonnewende in Ouddorp, op het Zuid-Hollandse eiland Goeree Overflakkee, kunt u echt tot rust komen. U zit op 500 meter van het Noordzeestrand. De groene omgeving leent zich uitstekend voor wandelingen en fietstochtjes. Is het een keer iets minder mooi weer, dan kunt u bijvoorbeeld winkelen in het dorp of naar zwembad Stellendam gaan.

Capfun Vlinderloo, zo heet het kindvriendelijke vakantiepark in Enschede vlakbij de Duitse grens. Het park verhuurt kampeerhutten en Finse log-houses. Het waterpark bestaat uit meerdere buitenbaden, een overdekt zwembad en een verwarmd peuterbad. Op het terrein bevinden zich verder een restaurant, bar en kleine supermarkt. Capfun Vlinderloo ligt op 5 kilometer van de bruisende binnenstad van Enschede.

https://www.jobcar.nl/