Source Promo
Image default
Telefonie

NuCall, het telecombedrijf met goede service

NuCall telecombedrijf zocht ik als ondernemer. Al voor een langere periode ben ik helemaal klaar met mijn telecomproducten. We hebben erg vaak storing dit wordt veroorzaakt door het bedrijf zelf waar wij niets aan kunnen doen en als er iets van een update wordt gehouden dan ligt al onze apparatuur plat voor bijna een hele dag. Zo kunnen wij niet meer werken en besloot ik om een ander bedrijf te zoeken die deze producten ook had alleen veel betere service, want dit trok ik niet meer.

Producten aanschaffen van NuCall

Ik wist al snel de website van NuCall te vinden via het internet. Het was het eerste resultaat in Google die naar boven kwam. De website van hen zag er goed uit en de producten zagen er ook belovend uit. Maar ik wilde eerst een goed gesprek hebben met de medewerkers, zodat ik zelf kon ervaren of het professionele mensen waren. Binnen no-time had ik een kennismakingsgesprek kunnen aanvragen en hebben we dit ook kunnen doen. Ik kreeg meteen een vertrouwd gevoel bij hen en ik wist zeker dat ik hier beter zat dan bij mijn vorige. Dus ik wilde het risico nemen en heb meteen alle producten aangeschaft die ik nodig had.

De beste service die ik ooit heb gehad

Een paar dagen later kwamen ze de producten bij ons op het kantoor installeren en ging dat redelijk snel. Binnen een uurtje waren ze klaar en kregen we een duidelijk en uitgebreide uitleg hoe alles in zijn werking ging en wat we absoluut niet moesten doen. Voordat ze weggingen deden ze nog alles testen of alles het deed zoals het hoort en konden ze met een gerust hart weg gaan. Nu werken we een tijdje met onze nieuwe spullen en producten en ik ben erg tevreden erover. Ik zou niet meer terug willen naar onze vorige producten.

Contact

Wilt u meer weten over de producten en diensten van NuCall? Neem dan eens een kijkje op de website van NuCall via www.nucall.nl voor meer informatie over het bedrijf zelf en nog meer.