Source Promo
Image default
Mode en Kleding

Uw favoriete voetbalteam aanmoedigen met sjaals die u zelf heeft laten bedrukken

Voor supporters voelt niets beter dan hun favoriete team naar de overwinning te juichen. Bijna iedere voetbalwedstrijd is er een om nooit meer te vergeten, zeker voor de ware fans. Binnen de voetbalwereld zijn sjaals een belangrijk supportersmateriaal. Daarom kiezen veel clubs ervoor om sjaals te laten bedrukken door een specialist. De Breigigant helpt uw club graag aan

Geschikt voor internationale giganten en lokale spelers

De supporterssjaal is een van de meest bekende sjaals om te laten bedrukken. Vooral bij voetbalfans zijn deze erg populair, omdat het een kleine manier is om trots voor de club te laten zien. Naast dat grotere voetbalclubs sjaals bij De Breigigant kunnen bestellen, is het ook voor kleinere lokale clubs mogelijk om sjaals met hun logo te laten bedrukken. Het is zelfs mogelijk om de voor- en achterzijde anders te ontwerpen. Zo kan de clubnaam aan de voorzijde staan en aan de achterzijde (een deel van) de slogan. Om het ontwerp compleet te maken, laat u de sjaals aan beide kanten nog bedrukken met het logo. Het enige waar u op moet letten, is dat er maximaal 8 kleuren worden gebruikt. In het bestelproces is het bovendien mogelijk om te kiezen voor franjes. Deze worden dan aan beide kanten van de sjaal bevestigd en mogen uit maximaal 3 kleuren bestaan. Enkele andere kenmerken van de sjaals die u door De Breigigant kunt laten bedrukken, zijn:

  • Minimale afname van 15 stuks (dus ook geschikt voor kleinere verenigingen)
  • Levering binnen 5 tot 10 werkdagen
  • Gemaakt van 100% zacht acryl
  • Verkrijgbaar in afmetingen tussen 110 x 13 cm en 200 x 17 cm (standaardformaat is 150 x 17 cm)
  • De supporterssjaal is ook verkrijgbaar in een kleinere variant, de autosjaal.

Snelle en gratis levering binnen Europa

Heeft u een bestelling geplaatst bij De Breigigant? Dan wordt uw bestelling gratis én snel geleverd door heel Europa. U heeft de sjaals die u heeft laten bedrukken dus spoedig in huis. Heeft u vragen? De productspecialisten staan 24/7 voor u klaar bij de klantenservice.

 

https://www.breigigant.com/