Source Promo
Image default
Dienstverlening

Minder tijd besteden aan vib’s

Het up-to-date houden van veiligheid informatiebladen is een tijdrovende bezigheid! Naast het bijhouden alleen al ben je ook veel tijd kwijt aan het constant blijven inlezen en ook nog eens goed begrijpen van de constant veranderende wetgevingen. Hoe vervelend is het wel niet als je alles net helemaal hebt bijgewerkt en precies dan de regelgeving weer compleet veranderd? Dan zink de moed om het opnieuw te doen je toch ook in de schoenen?

 

Meer focus op corebusiness

Want zeg nu zelf, je kostbare tijd kun je toch veel beter besteden aan de corebusiness van je organisatie?! Gelukkig zijn er tegenwoordig verschillende tools die dit klusje een stuk makkelijker maken. Naast dat er veel software beschikbaar is die dit klusje een stuk makkelijker maken, is het natuurlijk ook mogelijk om de vib’s volledig uit te besteden! Op die manier betaal je maandelijks een bedrag en hoef je je nooit meer zorgen te maken over de vib’s! Grote kans dat wanneer je zeeën aan tijd overhoudt, die je dan kunt besteden aan je business! Als je de cijfers ineens ziet groeien weet je in iedere geval wel wat de oorzaak is. Uitbesteden van veiligheid informatiebladen lijkt nu wel heel aantrekkelijk, niet?

 

Veiligheid en verantwoordelijkheid uitstralen

Als organisatie wil je toch zeker wel veiligheid en verantwoordelijkheid uitstralen? Een van de makkelijkste manieren om daar aan bij te dragen is het gebruik maken van veiligheid informatiebladen. Je werknemers werken de hele dag door met gevaarlijke stoffen, wel zo goed om dat zo veilig mogelijk te verzorgen!

 

https://www.devibfabriek.nl/