Source Promo
Image default
Dienstverlening

Geef ouderen een veilig gevoel met eenvoudige technologie

Ouderen voelen zich regelmatig niet helemaal veilig. Waar komt dat door? In de media zie je regelmatig langskomen dat ouderen worden bestolen. Simpelweg omdat ze een gemakkelijk slachtoffer zijn, omdat ze zich niet meer goed kunnen weren. Ondanks dat het door de jaren steeds minder gebeurd, blijft de angst. Stel er gebeurd iets? Hoe kunnen zij dan het best en snelst om hulp vragen?

 

Verschillende angsten

Tot onze spijt lezen we nog veel dat ouderen leven in angst, maar waar zijn ze eigenlijk bang voor? Uit onderzoek is gebleken dat ze voornamelijk bang zijn voor brand in huis, kans op een overval of babbeltrucs waardoor ze veel geld uit handen wordt genomen. Deze derde reden staat direct in verbinding waarom ouderen bang zijn voor technologie. Veel ouderen maken daarom ook geen gebruik van internetbankieren en gaan liever naar de bank toe om met betrouwbare medewerkers te spreken. Gelukkig zijn de andere twee angsten op een andere manier te verhelpen!

 

Een eenvoudig personenalarmering installeren uit Roermond

Misschien heb je het wel al eens voorbij horen komen. Een personenalarmering laten installeren uit Roermond! Een personenalarmering laten installeren uit Roermond zorgt ervoor dat ouderen te allen tijde aan de spreekwoordelijke bel kunnen trekken als er iets aan de hand is. Hier komen geen ingewikkelde smartphones aan te pas. Wordt er op de knop gedrukt, dan wordt er direct hulp ingeschakeld van de thuiszorg, mantelzorgers of andere instanties zoals de ambulance. Een veiliger gevoel bestaat haast niet!

https://comfocare.nl/personenalarmering-roermond