Source Promo
Image default
Horeca

Met het hele gezin overnachten in de regio Breda? Kies voor dit hotel

Hoe leuk is het om met het hele gezin te overnachten in de regio Breda? Brabant heeft voor iedereen wat wils. Het maakt niet uit of jullie van avontuur, ontdekkingen, sport of juist ontspannende activiteiten houden. In deze blog leest u welke voordelen er aan het overnachten in Breda zitten. Verder krijgt u een aantal familievriendelijke tips voor de stad, waardoor het uitje er eentje wordt om nooit meer te vergeten.

Welke voordelen zitten er aan uw overnachting in deze stad?

Bent u van plan om er met het hele gezin een aantal dagen tussenuit te gaan? Dan is overnachten in Breda zeker iets dat jullie kunnen overwegen. Wanneer u gezellig met z’n allen op pad gaat, wilt u natuurlijk wel voor een kindvriendelijk en comfortabel hotel kiezen. Hotel Princeville is in dat geval het meest geschikt. De familiesuites bieden genoeg ruimte voor uzelf en de kinderen. Er staat ook nog een ruime tafel in de kamer, waar u spelletjes aan kunt spelen. Verder heeft u toegang tot het zwembad en bubbelbad in het hotel. Heerlijk met z’n allen uit eten gaan is ook geen probleem. Hotel Princeville behoort tot de Van der Valk-hotels, dus dit betekent dat u van de lekkerste gerechten kunt smullen.

Ga er overdag en in de avond heerlijk op uit met de kids!

Wat leuk dat u met het hele gezin een paar dagen op vakantie gaat. Overnachten in de regio Breda biedt tal van leuke mogelijkheden. Wat dacht u bijvoorbeeld van een bezoekje aan Reptielenhuis de Aarde? Verder is er ook een indoorspeelparadijs in Breda te vinden, waar u een aantal uurtjes kunt slijten bij slecht weer. Zijn jullie op zoek naar meer avontuur? Dan zouden jullie ook het maisdoolhof of de kinderboerderij kunnen bezoeken. In de stad zelf zit een bioscoop, zodat er ook een filmpje gepakt zou kunnen worden.  

https://www.hotelprinceville.nl/