Source Promo
Image default
Woning en Tuin

Tips voor het verzorgen van je zieke kind

Ben je de ouder van een kind dat ziek is geworden? Dan is heel vervelend! Niet alleen voor het zieke kind, maar ook voor jou! Je kunt je vast nog wel herinneren hoe hangerig en vervelend je kon zijn als je ziek was. Niet meer dan logisch, maar toch niet altijd even fijn. De vraag is echter hoe je het beste zorg kunt dragen voor een ziek kind.

 

De beste tips op een rijtje

Waar het allemaal mee start is dat je je kind net iets meer liefde en aandacht moet schenken dan normaal. Als je ziek bent vind je het zelf ook fijn als je vertroeteld wordt. Let er wel op dat je dit tot op zekere hoogte doet, je moet het natuurlijk niet gaan overdrijven. Verder is het belangrijk vanuit bed als afleiding van het ziek zijn.  Dat je kind goede voedingsstoffen binnenkrijgt om zo snel mogelijk weer beter te worden. Denk hierbij aan vitamine sapjes, fruit en groenten. Heeft je kind een verminderde eetlust? Geef ze dan iets licht verteerbaars zoals crackers, rijst of fruit. Wat er dan overblijft is afleiding. Er is niets vervelender dan de hele dag in de eigen miserie te verdrinken. Verplaats daarom het bed naar de bank. Sluit de spelcomputer aan op de tv en laat ze lekker spelletjes spelen.

 

Hoezen voor de bank ter bescherming

Het bed naar de bank verhuizen? Dat klinkt als een gezellig idee. Maar hoe hou je de bank schoon? Hoezen voor de bank zijn dan je beste vriend! Kruimelt er iets van de cracker op de bank dan valt het niet direct op de bank, maar op de hoezen voor de bank! Ideaal, want als je kind weer beter is heb je het zo in de wasmachine gegooid en is alles weer zoals vanouds zonder vlekken.

  

https://bankhoesdiscounter.nl/